/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
16 veebruar
2023

Ecoshi uued toidulisandid

Ecosh on esimene eestimaine tunnustatud toidulisandite tootja ning müüja. Ecoshi tooted on naturaalsed ja looduslikud, kokkusegatud ja valmistatud Eestis. Toodetes on kasutatud vaid puhtaid ja kvaliteetseid tooraineid.
Ecosh on esimene eestimaine tunnustatud toidulisandite tootja ning müüja. Ecoshi tooted on naturaalsed ja looduslikud, kokkusegatud ja valmistatud Eestis. Toodetes on kasutatud vaid puhtaid ja kvaliteetseid tooraineid.

Ecosh peab oma missiooniks luua tooted, mis inimesi päriselt ka aitavad. Ecosh ühendab teadlikult looduse väe ja teadusepõhise meditsiini. Tooted valmivad koostöös teadlaste, terapeutide ja Ecoshi inimeste enda isiklikest kogemustest ja teadmistest lähtuvalt. Meil on hea meel, et Biomarketi kliendid on Ecoshi tooted meie riiulitelt üles leidnud ja nüüd saame lisada Biomarketi valikusse veel 3 uut toodet: Noorex, vererõhu kompleks ja praktilises väikepakendis Ecobiotic probiootikum (40 tk).


NOOREX - toidulisand noortele


Noorex toidulisand on spetsiaalselt noortele loodud täiendava energia ja suurenenud vaimse kui ka füüsilise pingutuse turugutuseks.

Toode sobib kõigile, kes soovivad pingelisel töö või õppe perioodil või suurema kehalise pingutuse korral toetada oma keha ja vaimu.

Peale füüsilist treeningut vajab organism ja lihased taastamist. Peale iga pingutust, olgu selleks vaimne või füüsiline pingutus, vajab keha ja vaim taastumiseks korralikku puhkust, piisavalt und, tervislikku ja mitmekülgset toitu ning mõõdukat liikumist.

NOOREX  sobib:

  • pingelistel õppe- ja/või tööperioodidel
  • enne ja/või peale füüsilist treeningut 
  • haiguste, kurnatuse ja organismi ülekoormuse puhul 
  • magamatuse ja ülemõtlemise korral 
  • peo eel ja peo järel organismi tasakaalustamiseks.


Kuidas kasutada NOOREX toidulisandit?

1-3 kapslit päevas koos toiduga, alates 12. eluaastast.
Pane tähele! Toidulisand ei ole mitmekesise toitumise asendaja. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastad tervislikku elustiili.



Mida sisaldab NOOREX toidulisand?


KOOSTIOSAD: Magneesiumdiglütsinaat; magneesiumtsitraat; glaseeraine: pullulaan (taimne kapsel); PUREWAY-C® vitamiin C kompleks (L-askorbiinhape, tsitrusviljade bioflavonoidid, stabilisaatorid: taimsed rasvhapped); L-tauriin; L-teaniin; L-arginiin; roosilõhnalise kuldjuure (Rhodiola rosea) ekstrakt 3-4:1 (3% rosaviine, 1% salidrosiide); tsinkdiglütsinaat (tsink); püridoksaal-5′-fosfaat (vitamiin B6); foolhape (kaltsium-L-metüülfolaat); metüülkobalamiin (vitamiin B12).

  • PUREWAY-C® on patenteeritud C-vitamiini kombinatsioon koos looduslike taimsete rasvhapete ja tsitrusviljade bioflavonoididega. Täiendavad koostisosad toetavad C-vitamiini omastamist, jaotumist ja püsimist kehas. PUREWAY-C® kompleksil on hea talutavus ja kõrge biosaadavus.
  • Roosilõhnaline kuldjuur (Rhodiola rosea) toetab normaalset vereringet, mis on seotud aju jõudluse ja reaktsioonivõimega, aitab kaasa optimaalsele vaimsele ja kognitiivsele aktiivsusele. See taim on adaptogeen, mis pakub kaitset ka füüsilise pingutuse ajal ja toetab füüsilist jõudlust ja vastupidavust sportlike soorituste korral.
  • Magneesium, vitamiinid C, B6 ja B12 aitavad kaasa normaalsele energiavahetusele ja vähendada väsimust ning kurnatust. Lisaks aitavad kaasa närvisüsteemi normaalsele talitlusele ja psühholoogilistele funktsioonidele. Tsink aitab kaasa ka normaalsele kognitiivsele talitlusele.
  • Tootes sisalduvad aminohapped L-tauriin, L-teaniin ja L-arginiin täidavad närvisüsteemis mitmeid olulisi funktsioone.

NOOREX toidulisand on saadaval kõikides Biomarketi kauplustes ja e-poes!



Vererõhu kompleks



Kõrget vererõhku või hüpertensiooni nimetatakse mõjuval põhjusel “vaikseks tapjaks”. Sellel pole sageli sümptomeid, kuid see on südamehaiguste ja insuldi peamine oht. Seetõttu on väga oluline aeg ajalt kontrollida oma vererõhku ja vaadata üle oma elustiili harjumused.

Kõrgvererõhutõve riskifaktoriteks on liigne kehakaal, stress ja vaimne pinge, vähene kehaline koormus, liigne alkoholi tarvitamine, suitsetamine, vähene veetarbimine, liigne soola tarbimine ja valed toitumisharjumused (liigne suhkru-, nisu-, liha- ja piimatoodete tarbimine). 

Sagedasemad kõrge vererõhu sümptomid on: 

  • peavalud, 
  • pearinglus, 
  • väsimus, 
  • närvilisus, 
  • ninaverejooks, 
  • raskustunne rinnus ning 
  • südamekloppimine.

Kuid kui Sul on vajadus toetada oma vererõhku, siis Ecoshi vererõhu kompleksis sisalduvad taimsed ekstraktid aitavad kaasa normaalse vererõhu säilitamisele. Tootes olev viinamarja seemne ekstrakt on südame ja veresoonte tervist toetav. Rohelise tee ekstrakt aitab toetada kardiovaskulaarset süsteemi ning hoida veresooned elastsena. Folaat aitab kaasa normaalsele vereloomele. Viirpuul on lõõgastav efekt ja aitab uinuda.


Vererõhu kompleks:

  • on südame ja veresoonte tervise jaoks
  • toetab kardiovaskulaarset süsteemi
  • hoiab veresooned elastsena
  • aitab kaasa normaalsele vereloomele

Vererõhu kompleksi retsepti koostamisel konsulteeris Ecosh professor Tiiu Kullisaarega (Dr. Ph. D) Tartu Ülikooli Bio- ja Siirdemeditsiini Instituudist.

Tootes olevad koostisosad aitavad kaasa veresoonte laienemisele ja seega suurendavad verevoolu ning hapniku kättesaadavust nii südamel kui ajul.

NB! Ecoshi vererõhu kompleks ei asenda vererõhu ravimeid!

 

Kuidas kasutada vererõhu kompleksi?


5 kapslit päevas koos tasakaalustatud toiduga vastavalt terapeudi või arsti soovitusele. Manustada koos rasvu sisalduva toiduga. 90 kapslist jagub 18 päevaks. Ravimite tarvitamise korral konsulteerida arsti või terapeudiga.  Toidulisand ei ole mitmekesise toitumise asendaja. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastad tervislikku elustiili.


Mida sisaldab vererõhu kompleks?


Hesperidiin, rohelise tee (Camellia sinensis) ekstrakt, tsitrulliin malaat, rohelise kohviubade (Coffee Robusta L) ekstrakt, punapeedi (Beta vulgaris) juure mahla pulber, viirpuu (Craetagus monogyna) marjade ekstrakt, viinamarjaseemne (Vitis vinifera) ekstrakt, foolhape (kaltsium-L-metüülfolaat)

Vererõhu kompleks on saadaval kõikides Biomarketi kauplustes ja e-poes!


Ecobiotic probiootikum, 40 kapslit


Biomarketi klientide lemmik, Ecobiotic on nüüd müügil kahes suuruses - näiteks reisile kaasavõtmises või esimeseks proovimiseks sobib hästi 40 kapslit sisaldav pakend.

12 erineva piimhappebakterite tüvega Ecobiotic toetab soolestiku mikrofloorat ja osaleb aktiivselt toitainete lõhustamises ja imendumises.

Ecobioticu päevane annus 2 kapslit sisaldab kokku ligi 40 miljardit piimhappebakterit, mis on piisav kogus nn „kasulike“ bakterite konsentratsiooni tõstmiseks organismis.

Piimhappebakterite tarbimine on eriti oluline peale antibiootikumi kuuri – see aitab tagada tasakaalu soolestiku mikroflooras ning parandada organismi kaitsemehhanismi. Kasulike bakterite juurde manustamine probiootikumide näol aitab kaasa hea tervise säilitamisele.


Ecobiotic:

  • probiootilised piimhappebakterid 
  • 12 erinevat piimhappebakterite tüve 
  • sobib kasutamiseks kõigile, kes soovivad oma tervist toetada (heade bakterite mitmekülgne esindatus soolestikus toetab immuunsust, meeleolu jm.)

Kuidas kasutada Ecobioticu probiootikum?

2 kapslit päevas tühjale kõhule. Näiteks enne magamaminekut. Tundliku mao korral võta probiootikume 30 min enne või peale sööki.


Mida sisaldab Ecobioticu probiootikum?

Riisijahu (mahuaine), piimhappebakterid: L. acidophilus, L. plantarum, L. reuteri, L. rhamnosus, L. casei, L. salivarius, L. helveticus, B. bifidum, B. lactis, B. breve, B. longum, B. Infantis, taimne kapsel (glaseeraine pullulaan).

Ecobioticu probiootikumid on saadaval kõikides Biomarketi kauplustes ja e-poes!


Pane tähele! Tooteinfo ja fotod pärinevad Biomarketi koostööpartneri Ecoshi lehelt!
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid