/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
12 veebruar
2015

Dr. Hauschka uus jumestuskreem austab kandjat terviklikult

Jumestuskreemilt oodatakse palju – see peaks andma ühtlase jume ja varjama iluvigu, samas mitte muutma nägu elutuks maskiks. See peaks tunduma nahal mõnus ja sõrmede all siidine, võiks hästi lõhnata ja nahka poputada ning loomulikult peaks seda olema lihtne kasutada. Palju tahetud? 
Dr. Hauschka uus palesiluja on enamatki. See on ainus holistiline jumestuskreem kosmeetikaturul, mis austab kandjat terviklikult – nii tema jumet, nahka kui ka isikupära. „See on jumestuskreem viies erinevas värvitoonis, mis tänu oma koostisele on palju enamat kui lihtsalt meigitoode. See jätkub sealt, kus nahahooldus pooleli jäi,“ räägib toote üks loojatest, Dr. Hauschka rahvusvaheline jumestuskunstnik Karim Sattar.

Poputava ja niisutava sisu kingivad uustulnukale elujõudu andvad ja jume kumavalt kauniks siluvad granaatõunatõmmis ning makadaamiapähkli- ja kookosõli. 
Naha eest hoolitsevad veel väärtuslikud taimeõlid ja vahad, ravimtaimetõmmised ja looduslikud eeterlikud õlid. Meeli puudutav elegantne aroom on Dr. Hauschka „lõhnanina“ looming.

Rohkem infot ja jumestamisnippe Karim Sattarilt ning kreemi kasutusvideod leiad Dr. Hauschka veebierist

Foto: Dr. Hauschka

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid