/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
22 juuli
2022

Dr. Hauschka suvised lemmikud toovad värskust ja reipust

Dr. Hauschka retsept reipusest pakatavateks päevadeks on päikeseküllaste sidrunite, energiaküllase sidrunheina ja eksootilise ingveri lõhnakombinatsioon.

Biomarketi klientide lemmikuteks on sidruni-sidrunheina dušikreem, kehaõli ja -palsam. Nahk saab tubli annuse niisutust ja pinguldust ning meeleolu kohe rõõmsam.
Dr. Hauschka tootesari on terviklik ja mõtleb mitte ainult kosmeetikatoodete toimimisele, aga ka millised on sensoorsed elamused toodet kasutades ja kuidas toode kasutaja meeleolu toetada saab. Seepärast töötab Dr. Hauschka arendusmeeskonnas parfüümide loomist õppinud "lõhnanina" ja kirglik katsetaja Jörg Zimmermann. Kompromisse tegemata kasutab Jörg oma töös ainult kõrgekvaliteedilisi looduslikke eeterlikke õlisid ja timmib aroomikombinatsioonid mõtestatult.

Jörgile ei ole üldse üllatav fakt, et meie kodumaa pikk ja pime aeg soodustab virgutavate ja rõõmu toovate aroomidega kosmeetikatoodete kasutamist. Küpsete sidrunite, särtsaka sidrunheina ja eksootilise ingveri aroomikombinatsioon Dr. Hauschka kehahooldustoodetes on eestlaste suur lemmik. Toodete kasuks räägib ka tänu rohket C-vitamiini sisaldavate taimede kasutamisele nahka pinguldav ja niisutav toime.


Virgutava  ja pinguldav Dr. Hauschka sidruni-sidrunheina dušikreem, 150 ml



Dušikreemi virgutav aroom aitab anda päevale krapsaka alguse. Suhkrutensiidide siidiselt pehme vaht puhastab nahka hellalt, seda kuivatamata. Küdooniaseemnete tõmmis kaitseb nahka ja toetab naha niiskuse säilitamise oskust. Päevalille- ja avokaadoõli pehmendavad, toidavad, hellitavad ja hooldavad nahka. Lõhna annavad dušikreemile Dr. Hauschka lõhnameistri valitud ehtsad kõrgekvaliteedilised looduslikud eeterlikud õlid. Pakend on valmistatud ümberöödeldud plastikust.




Virgutav ja pinguldav Dr. Hauschka sidruni-sidrunheina kehaõli, 75 ml



Kui keha ja meeled ihkavad värsket energiasõõmu, siis on sidruni-sidrunheina kehaõli just õige mõte!

Virgutava ja elavdava karakteriga aroom ühes naha ainevahetust ergutava ja pinguldava toimega. Selle koostises ühineb looduslike eeterlike õlide elavdav lõhn hooldavate ja tugevdavate õlide ning ravimtaimetõmmistega.

Kehaõli jaoks lastakse nahka tugevdavatel sidrunheina lehtedel, puuvõõrikul, põldosjal ja ainevahetust ergutavatel sidrunikoortel kontrollitud mahekasvandusest pärit päevalilleõlis nädal aega meie oma rütmilise meetodi järgi küpseda. Selline kokteil soojeneb 37 °C-le, mis vastab inimese kehatemperatuurile. Hommikul ja õhtul segatakse õlitõmmis ettevaatlikult läbi. Nii kandub ravimtaimede kogu vägi õlisse.


Kuidas kasutada?

Pärast duši all või vanniskäimist saab kehaõli nahale kanda eriti ühtlaselt. Nii tekib vee-õli segu, mis imendub kergesti ja aitab nahal säilitada niiskustasakaalu.




Virgutav ja pinguldav Dr. Hauschka sidruni-sidrunheina kehapalsam, 145 ml


Sidruni-sidrunheina kehapalsami värske ja särtsakas lõhn äratab meeled, virgutab ja annab päevale hoogu. See elujõust pakatav hooldus sobib ideaalselt terviseteadliku elustiiliga.

Kiiresti imenduvas kehapalsamis olevad sidrunhein ja sidruni eeterlik õli toniseerivad, aktiveerivad ja trimmivad nahka koos pinguldava põldosja- ja tugevdava salveitõmmisega, küdooniatõmmis hoiab naha niiskussisaldust, jojoobi- ja oliiviõli hooldavad tõhusalt.




Kuidas kasutada?

Kanna sidruni-sidrunheina kehapalsamit nahale pärast duši all või vannis käimist. Palsam imendub kiiresti.


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid