/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
15 mai
2015

Uus ja ainulaadne: Dr. Hauschka ööseerum toetab naha loomulikke öiseid rütme

Sõrme all siidine, nahal udupehme, imendub hetkega ning lõhnab nii uinutavalt, et keha ja meeled saavad lasta päeval puiklemata minna. Selline on Dr. Hauschka uus ööseerum.

Sume on öö. Sina jääd unele, su nahk aga ärkab tegudele, kasutades ööd uuenemiseks, taastumiseks ja jaksu kogumiseks. Dr. Hauschka uusim liige – ööseerum ulatab talle selleks abikäe, et pale sind hommikul värske ja tervisest pakatavana tervitaks. Ööseerum täiendab Dr. Hauschka õhtuseks hoolduseks mõeldud veepõhiste toodete valikut – mida on nüüd kokku 11.

Nahal on öösel ja päeval erinevad vajadused. Öösel ei taha ta kaitset keskkonnakurja eest, küll aga võimalust vabalt hingata, segamatult uueneda, jääkainetest vabaneda ja virguda. Selle tarvis pole talle vaja anda mitte lisatoitaineid, iseäranis õlisid, mis tema talitlust koormaks, vaid seda, mis tema tarkust ja sisemisi rütme toetaks, st suunavaid impulsse. Neid jagavad ööseerumis õunapuuõite tõmmis ja -viljade vesi koos Virgiinia nõiapuu koore ja lehtede tõmmisega. 

Päeval on aga toitainerikas ja taimeõlisid sisaldav kosmeetika tarvilik, sest nahk vajab väliskeskkonna eest kaitsmist, toitmist ning tuge hoida öösel kogutud väge ja sära.

Uue ööseerumi südametaim on õunapuu – väge täis koduaia elanik. Vaid mõni kuu ning roosakasvalgetest õitest suudab ta kasvatada krõmpsuvad ja elujõust pakatavad viljad, milles provitamiini A, B1-, B2-, B6-, C- ja E-vitamiine, kaaliumi, rauda, kaltsiumi ja tsinki, kiudaineid, happeid ning uhkelt võimsaid rakukaitsjaid ja põletikupeletajaid polüfenoole ja flavonoide. 75% kogu sellest kasulikust on kas õunakoores või kohe selle all.

Ööseerumis on õun kahel erineval kujul: doktor Rudolf Hauschka loodud rütmilisel meetodil valmistatud värskelt nopitud õunaõite tõmmis annab nahale impulsi, mis kutsub teda avanema, et paremini päeva jooksul kogunenud jääkainetest vabaneda. Õuna viljadest aurudestillatsiooni teel ammutatud vees, hüdrolaadis, on aga õuna värskus ja elujõud – see, mida igatseme hommikul peeglist näha. Lisaks ubinate niisutavad omadused ja toitaineküllus.

Dr. Hauschka uus ööseerum

  • Mida teeb? Elavdab, uuendab ja taastab nahka, et hommikul vaataks sulle peeglist vastu värske, särav ja elujõust pakatav pale.
  • Milline on? Õlivaba ja kerge. Paksem kui vesi, ent õhem kui kreem. Ülimõnus nahale kanda.
  • Kellele on? Naistele ja meestele alates 25. eluaastast, igas seisundis nahale, iseäranis niiskuse järele janunevale.
  • Millest koosneb? Värskelt nopitud õunapuuõite rütmilisest tõmmisest, värskete õunte hüdrolaadist ehk õunaveest, Virgiinia nõiapuu koore ja lehtede rütmilisest tõmmisest.
  • Kuidas kasutada? Kanna õhtul Dr. Hauschka kolmeastmelise näohoolduse viimase sammuna pärast näo ja kaela puhastamist ja näotoonikuga toniseerimist väike kogus näole ja kaelale. Kui soovid, siis ka dekolteele.

Dr. Hauschka kosmeetika teeb lisaks paljule muule eriliseks ja erinevaks seegi, et kõik õhtuseks näohoolduseks mõeldud 11 toodet on täielikult õlivabad, st tegu on veepõhiste eliksiiridega ravimtaimede, kristallide, väärismetallide ja mineraalide tõmmistest. Ehkki õlivabad, mõjuvad nad nahale ülitõhusalt, sest on pungil suunavaid impulsse ning toetavad naha loomulikke öiseid rütme.

Dr. Hauschka veebilehel saad uudistada ööseerumit lähemalt, lugeda intervjuust ööseerumi ühe looja, WALA arendusosakonna juhi Annette Grecoga naha rütmide ja õlivaba õhtuse hoolduse kasulikkusest, leiad vastused 12 küsimusele, kuidas mõnusalt õlivabale õhtuhooldusele üle minna ning vaadata videoklipikesi õhtuste näohooldustoodete ja ööseerumi kasutamisest.
Fotod: Dr. Hauschka
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid