/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
22 aprill
2022

Dr. Hauschka - looduslik, teistsugune, tõhus

Kui Dr. Hauschka Saksamaal 1967. aastal esmalt apteekides müügile tuli, polnud looduskosmeetika tuntud ega trendikas termin. Kosmeetikatööstus tegeles aktiivselt sünteetiliste koostisainete uurimise ja kasutuselevõtuga, et toota suurtes kogustes taskukohaseid tooteid igaühele. Ajaproovile vastu pannud ja oma tõekspidamistele kindlaks jäänud Dr. Hauschka sammub endiselt sirge seljaga oma rada. Austades teadmist, et nahk on võimeline oma jõududega uuenema ja taastuma, kui talle selle võimalus ja tasakaalu saavutamiseks sobivad impulsid anda, on Dr. Hauschka kordumatud ravimtaimedel põhinevad retseptid väga tõhusad ja armastatud üle maailma.
Omamoodi alates 1967
Eestis koos Biomarketiga juba pea kaks aastakümmet kasvanud ja arenenud, tänavu 55. aastapäeva tähistav Dr. Hauschka paistab pealtnäha kosmeetikafirma nagu iga teine. Lähemalt vaadates on Saksa sertifitseeritud looduskosmeetika suunanäitaja sisu ja vorm  Sest kui paljudel kosmeetikafirmadel kasvavad tootesarjas kasutatavad taimed kontorihoone kõrval biodünaamilises aias? Või kasutatakse tooraine valmistamiseks spetsiaalset rütmilist tootmismeetodit, mis aitab valmistoodetes alles hoida elustaimede jõu? Ka ei liigita kunstlike säilitus-, lõhna- ja värvainetevaba Dr. Hauschka nahka tavapäraselt tüüpideks, vaid keskendub naha seisundile. Või kes oleks kuulnud tõsiseltvõetavast näohooldussarjast, milles pole mitte ühtegi tummist ja tooitvat öökreemi, vaid on tervelt kümmekond naha loomulikku öist puhastumist toetavat veepõhist vahendit? Ja lõpuks - müügist saadav tulu ei lähe Dr. Hauschka puhul mitte äriühingu omanikele ega suurkorporatsioonidele - firmat juhib WALA Fond, mis suunab müügist saadava tulu tootearendusse ja töötajate palkadeks. 

Lõuna-Saksamaal idüllilises Eckwäldeni külas valmib Dr. Hauschka WALA loodusravi tehases järgides ravimitööstuse rangeid standardeid. Keemik Rudolf Hauschka ja kosmeetik Elisabeth Sigmundi koostööna valminud tootesarja 1967. aastal esitletud kuueteistkümnest nahahooldustootest on tänaseks kasvanud muljetavaldavalt laia tootevalikuga bränd, mis pakub nii naha- kui juuksehooldustooteid, aga ka populaarset nahka hooldava toimega mineraalmeigisarja. Alates esimesest päevast üldiste trendidega võrreldes oma teed sammunud bränd ei ole ajapikku kompromisse teinud ja Dr. Hauschka tooted on endiselt 100% looduslikud ja Natrue standardi alusel sertifitseeritud.  Suur osa tootesarja toorainest tuleb tehase biodünaamilisest aiast ja ligidalasuvatest farmidest. Kaugemalt pärit tooraine sisseostmiseks on WALA asutanud arvukaid rahvusvahelisi koostööprojekte, mis toetavad väikefarmereid teadmiste, vahendite ja ostugarantiidega, et tooraine oleks mahesertifikaadiga, kohalikud saaksid oma töö eest õiglast tasu ja keskkond oleks hoitud.

Eestis hindavad Dr. Hauschka tootesarja nii tavakasutajad kui profid. Bränd on teatri- ja filmitegijate suur lemmik. Nii on Dr. Hauschka pikaajaline koostööpartner teatritele: Tallinna Linnateater, Eesti Noorsooteater, Von Krahli Teater, Teater Must Kast. Samuti võib looduskosmeetika tipptegijat näha kinolinal mängufilmides "Tõde ja õigus", "Skandinaavia vaikus", "Tulilind", "Teesklejad", "Deemonid" jt., aga ka teleekraanil näiteks saates "Hommik Anuga".

BIOMARKETI KLIENTIDE LEMMIKUD

Roosi päevakreem
Dr. Hauschka rahvusvaheline müügihitt suudab palju: toidab, kaitseb, tugevdab, annab jaksu, ühtlustab ja tugevdab nahastruktuuri, korrastab rasu- ja niiskustasakaalu, äratab üles nahas endas oleva tervendava ja tasakaalustava jõu ning hooldab nahka viisil, milles on ühendatud roosi tugevus ja õrnus. Eelkõige kuiva, tundliku ja kuperoosaga kimpus naha kaitseingel sobib kõigile, beebidest vanaemadeni. Eestis on see suurepärane kaitsev talvekreem kõige külmemal aastaajal. Suvehooajaks ja normaalses seisundis nahaga kasutajatele on tootevalikust roosi päevakreem light ehk klassikalise roosikreemi kergem alternatiiv.


Puhastuskreem 

Dr. Hauschka näohoolduse tootevalikust ei leia mitte ühtegi koorijat ega muul viisil naha loomulikku kaitsekihti häirivat. On hoopis sarja looja, Elisabeth Sigmundi vanaemalt pärit idee segada kokku mandlijahu ja taimeõlid  ning kasutada puhastajat niiskel näol vajutades, mitte hõõrudes. Nii seob nutikas kreem endaga kõik, mis on valmis naha pinnalt lahkuma, olgu siis mustus või surnud naharakud. Lisaks panevad vajutavad liigutused tööle naha lümfiringluse ja loomuliku ainevahetuse ning puhastavad poore. Alates esimesest päevast tootesarjas olnud ainulaadne igapäevane puhastustoode paneb näonaha särama ja aitab nahal saavutada tervislik tasakaal. Nii pole naha koorimisprotseduuri vaja ette võttagi.


Hooldav huulepulk
Nii lithne, aga nii tõhus! Ja mis kõige parem, sobib kõigile - naistele ja meestele, täiskasvanutele ja lastele. Tagasihoidliku naturaalse aroomi ja maitsega hooldav huulepulk pakub huulte üliõhukesele ja õrnale nahale ideaalset kaitset talvekülmas ja suvekuumuses. Shea-või, mesilasvaha, jojoobi- ja mandliõli, porgandi-, roosiõite ja hariliku koldrohu ekstraktid hooldavad õrna huulenahka ning säästavad seda keskkonnamõjude eest. Asjalik saatja igas olukorras muudab huuled õrnaks ja elastseks.


Kätekreem

"WALAle omaselt põhjalikult läbiproovitud ja testitud enam kui 30 koostisosa suurepärane kooskõla tagab kreemi intensiivse toime," võib lugeda meie tootjatehase "logiraamatus" enam kui 30 aasta eest tehtud märget. Midagi ei ole muutunud - see toitvate, kaitsvate ja naha taastumist toetavate omadustega kätekreem on erakordselt tõhus peaasjalikult tänu naha niiskuse talletamise võimet turgutavale alteele ja naha uuenemist turgutavale kalanhoele.

Sidruni-sidrunheina kehatooted: dušipalsam, vanniessents, kehaõli ja kehapalsam
Dr. Hauschka tootesari on terviklik ja mõtleb mitte ainult kosmeetikatoodete toimimisele, aga ka millised on sensoorsed elamused toodet kasutades ja kuidas toode kasutaja meeleolu toetada saab. Seepärast töötab Dr. Hauschka arendusmeeskonnas parfüümide loomist õppinud "lõhnanina" ja kirglik katsetaja Jörg Zimmermann. Kompromisse tegemata kasutab Jörg oma töös ainult kõrgekvaliteedilisi looduslikke eeterlikke õlisid ja timmib aroomikombinatsioonid mõtestatult. Seepärast ei ole Jörgile üldse üllatav fakt, et meie kodumaa pikk ja pime aeg soodustab virgutavate ja rõõmu toovate aroomidega kosmeetikatoodete kasutamist. Küpsete sidrunite, särtsaka sidrunheina ja eksootilise ingveri aroomikombinatsioon Dr. Hauschka kehahooldustoodetes on eestlaste suur lemmik. Toodete kasuks räägib ka tänu rohket C-vitamiini sisaldavate taimede kasutamisele nahka pinguldav ja niisutav toime.

Jumestuskreem
Dr. Hauschka vaates on meigisari nahahoolduse pikendus ja mis kaunistab, see hoolitseb ka naha eest. Jumestuskreem on selle põhimõtte suurepärane väljendus ja seepärast Biomarketi klientide suur lemmik. Maailma kalleima pähkli, makadaamiapähkli õli, kookosõli ja enneaegseid vananemise märke ennetava granaatõuna tõmmis ühes terve rea teiste taimsete õlide ja vahadega võlub naha pehmeks ja jume säravaks. Tänu kergele koostisele ja mineraalsetele värvipigmentidega sulandub jumestuskreem kandja nahaga täiuslikult ja nii ei pea jumestuskreemi kandma mitte üle näo, vaid piisab hinnalise jumestusvahendi kandmisest ainult nendesse näo piirkondadesse, kus see on vajalik. 

Toonierinevusi korrastav puuder
Toonierinevusi korrastav puuder teeb jume ühtlustamise võlutriki varjutamata kasutaja isikupära - see mahendab tumedaid varje, helendab pigmendilaike, neutraliseerib punetust ja äratab ellu tuhmi jume. Rohkelt auhinnatud puuder sobib kasutamiseks eriti hästi nendel päevadel, kui sooviksid kerget ja kiiret jumestust. Küll aga võib seda puudrit kasutada ka nahale kantud jumestuskreemi peale.
Puudrite triost leiab klassikalise jumeühtlustaja, aga ka spetsiaalse kahvatu naha jumet parandava puudri ning punetust rahustava ja punast neutraliseerivate värvipigmentidega puudri.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid