/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 veebruar
2014

BioSnacky idandamisnõu ja seemnetega kaasa kingitus!

Varakevadisel ajal aitavad hästi ennetada vitamiinipuudust idandid. Kuni aprilli lõpuni saab Biomarketitest BioSnacky seemnete idandamisnõu ja idandamisseemetega kaasa kingituse!
Idandid sisaldavad rohkesti väärtuslikke vitamiine ja mineraale, samuti seedimist soodustavaid kiudaineid. Seega sobivad idandid hästi vitamiinipuuduse ennetamiseks ajal, kui toidulaual napib värsket.

Seemneid on lihtne idandada spetsiaalses idandamisnõus või
-purgis. Idandamisnõu on justkui miniaed, mille abil saad soodsalt kasvatada maitsvaid ja toitvaid idandeid kasvõi aasta läbi.

BioSnacky pakub kahte sorti idandamisnõusid – Domed Greenhouse (26,60 eurot) ja Mini Greenhouse (21,20 eurot, pildil). Mõlemaid on lihtne kasutada ning neis saab korraga kasvatada kolme sorti idandeid. Idandamisnõusid on kerge puhastada ja neid võib pesta nõudepesumasinas.

Kuni aprilli lõpuni saab Biomarketist BioSnacky idandamisnõu ostja kingituseks kaasa viis pakki 40-grammist Detox-mix seemnesegu (kingituse väärtus on 7,65 eurot). Iga BioSnacky idandamisseemnete paki ostja saab samuti kingituseks ühe paki Detox-mix seemnesegu (1,53 eurot).

Idandamisseemnete valikus on lutserniseemned, gurmeesegu, mungoa seemned, tugev-aromaatne seemnete segu ja õrn-aromaatne seemnete segu (seemnesegude hinnad on 1,65-2,23 eurot).

Detox-mix idandamissegu koostisesse kuuluvad aasristiku, aedrõika, mungoa ja hariliku läätse seemned. Gurmeesegu koostisesse kuuluvad Tšiili hanemaltsa, aedrõika ja hariliku läätse seemned. Õrna aromaatse segu koostises on hariliku läätse, mungoa ja aedrõika seemned. Tugeva aromaatse segu koostises on mungoa ja redise seemned. Kõik seemned on kasvatatud mahedalt.

Kui teed idandamisega alles tutvust, siis kõige lihtsam on idandada mungoa seemneid. Vajalikud õpetused idandamiseks ja kasvulavade kasutamiseks leiad toodetega kaasas olevatest juhenditest. Vahvat idandamist!

Fotod: Svenska Bioforce AB

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid