/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 märts
2015

Biomarketi loodusapteek: C-vitamiini pommid kevadväsimuse peletamiseks

Kevadel, kui organism on talvest väsinud, turguta seda loodusliku C-vitamiiniga. 
C-vitamiin on oluline kogu keha terviseks – organismi vastupanuvõime tõstmiseks, kevadväsimuse ja stressi peletamiseks, aju normaalseks funktsioneerimiseks, tervete luude, hammaste ja igemete tagamiseks, raua omastumise parandamiseks, kudede normaalseks arenguks, mürkainetest puhastumiseks, mitmesugusteks paranemisprotsessideks jne.

Seepärast ongi oluline jälgida, et toidulaual oleks piisavalt C-vitamiini rohkeid toiduaineid, näiteks erinevaid marju, rohelisi lehtköögivilju, tsitruselisi, spargelkapsast, paprikat, kaalikat jne. Seda eriti kevadel, kui organism on talvisest pimedusest ja värske kraami vähesusest toidulaual väsinud.

Kui toidust jääb organismi C-vitamiiniga varustamisel väheks, siis tasub keemiliselt toodetud vitamiinidele kindlasti eelistada looduslikke C-vitamiini toidulisandeid. Need on palju kergemini seeditavad ja paremini omastatavad.

Biomarketi loodusapteegist leiad järgmised C-vitamiini pommid:

  • Pukka looduslik C-vitamiini kompleks – C-vitamiini ja bioflavanoidide rikaste puuviljade segu (acerola-kirss, amalaki õislehik (alumisel fotol, inglise keeles Indian gooseberry ehk India karusmari, üks enimkasutatud taimi ajurvedas), kibuvits, sidrun ja mustikas), tugevdab tõhusalt immuunsust.

  • Kamu-jabotipuu marja pulber – väga C-vitamiini rikas, hea külmetuse ja gripi sümptomite leevendaja, vananemisvastase toimega, kasulik ka vaimsele tervisele. Sega pulbrit mahla või smuuti sisse. 
  • Inka ehk füüsali ehk kuldsed marjad – sisaldavad rikkalikult karoteeni ja bioflavanoide, tugevdavad immuunsust, soodustavad seedimist, annavad rohkelt kiudaineid, põletikuvastase toimega.
  • Greibiseemneekstrakt CitroPlus – toimeained C-vitamiin ja bioflavanoidid (looduslikud antioksüdandid), tugevdab immuunsust, aitab ennetada külmetushaigusi, korrastab seedetrakti tööd, antibakteriaalne, viirustevastane, antiseptiline (põletikud, seeninfektsioonid).

  • Goji- ehk hariliku taralõnga marjad – väga toitainerohked, vitamiinide ja mineraalide pommid, tugevdavad organismi ja toetavad immuunsust.
  • Euterpepalmi vilja assai pulber – annab energiat, rohkesti antioksüdante, küllastamata oomega-3, -6- ja -9-rasvhapped, mineraale, B-vitamiine, C-vitamiini. Lisa pulbrit smuutile, mahlale või magustoitude sisse. 
  • Punase banaani helbed – C-vitamiini rikkam kui tavaline banaan, hea energiaallikas, rikkalikult beetakaroteeni, vitamiinid ja mineraalid tugevdavad immuunsust. Sobivad kasutamiseks smuutides, tooršokolaadi lisandina, müslides, putrudes, pudingutes ja salatikastmetes.
Fotod: GSE Vertrieb
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid