/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
03 detsember
2014

Biomarketi aastalõpu-hõngulisest ajakirjast leiad palju lugemist ja väärt ideid

Biomarketi värskest, jõulude ja aastalõpu-hõngulisest ajakirjast leiad palju huvitavat ja kasulikku lugemist ning ideid jõulukingitusteks. Astu läbi sulle lähimast Biomarketi kauplusest ja võta uus ajakiri kaasa tasuta!
Millist taimeteed soovitab praegu juua ravimtaimi kasvatava Energia talu peremees Aivar Siim, mille poolest on kasulik indiaanlaste imevili amarant ja kuidas seda toiduks kasutada, millised eelteadmised on vajalikud, et kaunviljadest valmiv roog maitseks hästi ja oleks kõhule leebe, millised lõhnad aitavad viia talvemasenduse ning luua pimedal ajal sisemist valgust ja kergust, mida tähendab looduskosmeetika – kõigest sellest saad lugeda värskest ajakirjast.

Lisaks leiad sellest palju ideid jõulukingitusteks, šokolaadiseid retsepte, veinisoovitusi pidudehooajaks ja immuunsuse turgutajaid loodusapteegist. Veel saad lugeda headest rasvadest pungil seemne- ja pähklivõietest, kosutavatest vürtsiteedest, uudsetest ja ainulaadsetest taimedest ekstraheeritud vitamiini- ja mineraalilisanditest, Heateo Sihtasutuse tegemistest ja vee loomulikust väest.

Dr. Hauschka rahvusvahelisel koolitajal ja kosmeetikul Claudia Bezold-Ferraril on saabuvaks pidudeajaks pakkuda ajakirjas jume ja naha jaoks tõhus säraretsept ning Dr. Hauschka rahvusvaheline jumestuskunstnik Karim Sattar juhendab, kuidas teha ise endale särav ja kütkestav peojumestus.

Mahetoodete taga on tegelikult palju rohkem, kui kaupluses riiulilt välja paistab. Seepärast soovimegi oma sisukas ajakirjas tutvustada sulle ökotooteid ja nende tootjaid ning anda häid soovitusi toodete kasutamiseks. Tule võta värske ajakiri lähimast Biomarketist, see on sulle tasuta! Mõnusat lugemist!

Foto: Biomarket

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid