/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 september
2014

Biomarket kutsub Loomuliku Isu Akadeemiasse

Tahaksid teada, kuidas saada toidu ja toitumise abil tervemaks ja rõõmsamaks? Kui nii, siis tule Biomarketi toidukoolitustele! 
Alates novembrist alustame Tallinnas harivate ja praktiliste toidukoolitustega, mis õpetavad igapäevast toidulauda rikastama tervislike valikutega. Koolitusi juhendab ja maitsvaid roogasid õpetab valmistama pikaajalise kogemusega toidukoolitaja Kaie Mei (fotol).

Loomuliku Isu Akadeemias saab omandada rohkesti kulinaarset tarkust ise kaasa lüües. Koolitustel tutvume toiduainetega, räägime nende omadustest ning valmistame üheskoos kaks rooga – midagi tuttavat ja midagi teistmoodi. Maitseme valminud roogasid ning nuputame, kuidas kuuldut ja nähtut igapäevaelus kasutama hakata. Osalejad saavad kaasa ka retseptid.  

2014. aastal keskendume toiduõlide ja kaunviljade kireva valiku tundmaõppimisele.

Vali endale sobiv kuupäev!

  • Toiduõlid – 4. november, 5. november, 10. detsember ja 11. detsember kell 18-21. Toidurasvad on äärmiselt oluline osa meie igapäevases menüüs. Koolitusel avame Biomarketi rikkaliku õlivaliku – räägime toiduõlide olemusest ja erinevustest ning mõjust tervisele. Maitseme erinevaid õlisid ning valmistame toidud sobival viisil toiduõlide kvaliteeti hoides.
  • Kaunviljad – 12. november, 13. november, 2. detsember ja 3. detsember kell 18-21. Tutvume kaunviljade kireva valikuga – läätsed, oad ja herned. Räägime nende ettevalmistusest ja valmistusviisidest. Maitseme erinevaid kaunvilju ning kogume inspiratsiooni koduse toiduvaliku rikastamiseks.

Koolituse tasu on 35 eurot. Koha koolitusel tagab ettemaks. Osalejate arv on piiratud. Koolitused toimuvad Biomarketi koolitusruumis aadressil Peetri 11 Noblessneri kvartalis. Lisainfo ja registreerimine: isu@biomarket.ee.

Fotod: Artur Sadovski, Stocksy

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid