/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
17 august
2021

Augustikuu uued tervisetooted Biomarketis

Ka augustikuu toob meie kauplustesse uusi tooteid. Tule vaata lähemalt!

Kollageen


Meie organismile on kõige tähtsam struktuurivalk kollageen, moodustades 25–35% kogu keha valkudest. Kollageen on meie kõõluste, sidemete ja naha sidekoe peamine komponent. Kollageen hoiab meie naha noorusliku ja pringina ning toetab meie küünte ja juuste tervist. Meie keha on nii võimekas, et suudab kollageeni ise toota, kuid vananedes see protsess aeglustub. Lisaks meie vanusele aitavad selle loomuliku protsessi aeglustumisele kaasa ka stress, päike, toitumisharjumused ja kokkupuude toksiinidega.

Parima kollageeni taseme saavutamiseks on meil vaja toituda mitmekesiselt ja toitaineterikkalt. Väga tihti see meil aga ei õnnestu. Seega peaksime igapäevaselt juurde võtma ka kollageeni. Saaremaine bränd Boost Yourself on meile loonud erinevaid võimalusi, kuidas me saaksime enda igapäeva ellu lisada erinevaid toidulisandeid, ka kollageeni. Ja meil on hea meel sulle tutvustada ka Biomarketi sortimenti jõudnud kaarobiga kollageeni toidulisandit, mida saad lisada oma kohvile. Biomarketi sortimenti on jõudnud lisaks ka üks kõrgema klassi kollageen.


Kollageen kohvile kaarobiga 300g


Kas sinu jaoks on ka oluline kollageeni tarbimine igapäevaselt? Aga sa ei ole suur smuuti- ja pudrusõber? Aga sulle meeldib kohv? Boost Yourself on välja tulnud just sinu jaoks ideaalse kollageeni tarbimise lahendusega: kaarobiga kollageen, mille saad lisada oma kohvile!

Kollageen kohvile kaarobiga on sinu lihtsaim viis täiendada vajalikke kollageenivarusid.  See on kõrgema klassi hüdrolüüsitud kollageen, mis on pärit vabalt kasvanud rohumaa veistelt.  Hea uudis on ka see, et just see toidulisand jätab alles kohvile iseloomuliku maitse. Mustale kohvile lisades annab kaarob ehk jaanikaun kergelt šokolaadise maitsenüansi. Kui lisad oma kohvile ka taimset piima, tõuseb esile kaarobi kergelt pähkline maitse. Segus sisalduv kaarob aitab suurendada täiskõhutunnet, vähendada söögiisu ning aitab vähendada kehakaalu. Pärast kohvi joomist ei teki enam tühja kõhu tunnet. 


Kasutamine:

  • Võta 2 tl (10 g) kollageeni kaarobiga.
  • Lisa oma lemmik kohvile (must või koos taimse piimaga).
  • Sega hoolikalt.
  • Naudi!


5 põhjust, miks just see kollageen teeb sinu kohvi täiuslikuks:

  • Kõige kvaliteetsem ja puhtam rohumaal vabalt kasvanud veise hüdrolüüsitud kollageen;
  • 2 tl= 5 g puhast kollageeni, mis on päevane vajalik kogus;
  • Kaarob aitab suurendada täiskõhutunnet ning vähendada söögiisu;
  • Inuliin on kõrge kiudainesisaldusega ning toetab südame ja veresoonte tervist;
  • Lihtne kasutada:  lisa vaid kaks teelusikatäit oma kohvile.

Kõrgema klassi kollageen kaarobiga kohvile ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist ega tervislikku elustiili!


Kõrgema klassi kollageen


Kõrgekvaliteediline lisamaitseta hüdrolüüsitud Boost Yourself kollageen on pärit vabalt kasvanud rohumaaveistelt. Rohutoidul oleva veise lihas-, luu- ning koestruktuur, millest tehakse ka kollageeni, on terve ja seetõttu parimate kvaliteediomadustega. Hüdrolüüsil lõhustatakse kollageenimolekulid väiksemateks kollageenipeptiidideks, mis imenduvad hästi, on kehale kergesti omastatavad ning seeditavad.

Kõrgema klassi kollageen on sobilik ka rasedatele ja rinnaga toitvatele emadele. Toode on ka gluteenivaba ja ei sisalda lisaaineid ja magustajaid.

Kasutamine:




LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid