/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
06 august
2019

Augustikuu ilu- ja tervisetoodete pakkumised

Lõikuskuu ilu- ja terviseteemaliste toodete kampaanialaualt leiad nii jõuvarusid turgutavat ja kõhtu paitavatat sissevõtmiseks kui ka suvepäikeses kõrbenud nahka ja juukseid taastavat. Lisaks  oleme kaasanud soodushinnaga toodete valikusse uudse koostise ja pakendiga deodorante ning hambapastasid. Nagu tavaks, on kampaaniatooted kuni 15% tavahinnast soodsamad ja pakkumisele lisandub püsikliendi soodustus. Kasuta võimalust!

Organismi puhastumist soodustavad ning energiat ja jõudu lisavad Naturya väetoidusegud on suurepärane moodus rikastada suvist kergemapoolset toidulauda vitamiinide- ja mineraaliderohkete smuutidega. Kurkumi-maka-luukumi-vürtside segu on suurepärane loomse või taimse piimaga sooja joogi valmistamiseks. 

* Naturya väetoitude segu (250 g) hind augustis 18.89 EUR, hind püsikliendile 17.57 EUR (tavahind 20.99 EUR)
* Naturya maka pulber (300 g) hind augustis 11.69 EUR, hind püsikliendile 10.87 (tavahind 12.99 EUR)
* Naturya kurkumi-maka-luukumi-vürtside segu (250 g) hind augustis 17.09 EUR, hind püsikliendile 15.89 EUR (tavahind 18.99 EUR)

Sünbiootikumid on nutikas viis mikrobioomi ehk soolestiku bakterite koosluse toetamist, mis omakorda mõjutab muuhulgas meie immuunsüsteemi ja meeleolu. Sünbiootikum tähendab, et kapslites on üheskoos nii probiootikumid kui ka probiootikumide toimimist soodustavad prebiootikumid. Miks see oluline on? Nimelt ei saa me tihti toiduga piisavalt kiudaineid, mis on soolestikus asuvate heade bakterite elu ja tegevust toetavad. Kui kiudained ehk prebiootikumid on sissevõetavas bakteripreparaadis juba olemas, läheb kõik soolestikus plaanipäraselt.

* Viridian Daily sünbiootikum (30 kapslit) hind augustis 9.27 EUR, hind püsikliendile 8.62 EUR (tavahind 10.90 EUR) 

Toode sobib igapäevaseks seedimise ja seedetrakti tervise toetamiseks.

  
*Viridian Synerbio ProCare sünbiootikum (30 kapslit) hind augustis 21.25 EUR, hind püsikliendile 19.76 EUR (tavahind 25.00 EUR)

Toode sobib hästi ärritunud soole sündroomi ja antibiootikumide kasutamise tagajärjel tekkinud kõhuprobleemide korral.

* Viridan Lactobacillus rhamnosus GG sünbiootikum (30 kapslit) hind augustis 20.32 EUR, hind püsikliendile 18.89 EUR (tavahind 23.90 EUR)

Toode sobib kõhulahtisuse, ärritunud soole sündroomi, kõhulahtisuse, bakteriaalse vaginoosi ja nahaärrituste leevendamiseks ning rotaviiruse ennetamiseks.

* Viridian laste sünbiootikum koos C-vitamiiniga (30 kapslit) hind augustis 16.58 EUR, hind püsikliendile 15.41 EUR (tavahind 19.50 EUR)

Toode toetab soolestiku tööd ja immuunsust tänu probiootikumide imendumist soodustavatele prebiootikumidele ning organismi vastupanuvõimet parandavat C-vitamiini. 


Kampaaniaväljapanekust leiad ka tuntud Ühendkuningriigi looduslike toidulisandite tootja Viridian organismi jõuvarusid turgutava maka ekstrakti, seedimist toetava kompleksi ja sporditegijatele mõeldud elektrolüütide tilgad. See viimane on toode soodustab keha taastumist ja väsimuse leevendamist peale intensiivseid treeninguid. Elektrolüüdid ehk mineraalsoolad (naatrium, kloriid, magneesium, kaalium) aitavad hoida organismis optimaalse vedelikutaseme ja aitavad ennetetada krampe ja lihasvalu.
* Viridian Electrolyte Fix (100 ml) hind augustis 10.12 EUR, hind püsikliendile 9.41 EUR (tavahind 11.90 EUR)
* Viridian seedimist toetav kompleks (30 kapslit) hind augustis 9.86 EUR, hind püsikliendile 9.17 (tavahind 11.60 EUR)
* Viridian maka ekstrakt (60 kapslit) hind augustis 23.79 EUR, hind püsikliendile 22.13 EUR (tavahind 27.99 EUR)

Kodumaises rauapreparaadis Nõgel on kõrge imendumisega ja kõhusõbralik raudbisglütsinaat, raua imendumist soodustav C-vitamiin acerola kirssidest,
Eesti kõrvenõges ja vereloomet toetav klorella ehk rohevetikas.  Lisaks sellele, et toote sisu on puhtalt looduslik, annab Nôgel oma panuse Eesti looduse heaolusse ning istutab iga ostetud purgi kohta koostöös RMK-ga ühe puu. 

* Nõgel raud nõgese ja acerola kirsiga (50 tabletti) hind augustis 17.77 EUR, hind püsikliendile 16.52 EUR (tavahind 20.90 EUR)


Põhja-Ameerika rahvameditsiinis on must pähkel kõrgelt hinnatud tänu parasiitidevastase, verd puhastava, immuunsüsteemi tugevdava ja soolestiku tegevust toetava toime tõttu. Sel kuul on sooduskampaanias Eesti tootja Ecosh toode.

* Ecosh musta pähkli ekstrakt (90 tk) hind augustis 15.22, hind püsikliendile 14.15 EUR (tavahind 17.90 EUR)

  

Naha eest hoolitsemiseks soovitame Viridiani mahekvaliteediga kehaõli, mis on segatud kokku päevalille-, jojoobi-, nisuidu-, kibuvitsa-, kurgirohu-, kummeli ja lavendliõlist. Sellest pudelist saad abi venitusarmide ennetamiseks ning ärritunud ja ebapuhta naha eest hoolitsemiseks. Natures Aid päevalilleõli baasil loodud E-vitamiini õli kõlbab võtta sisse ja määrida peale. Naharakkude oksüdatsiooniprotsessi ehk vananemise märke ennetav E-vitamiin on suureks abiks päikesepõlenud naha eest hoolitsemisel.
* Viridian nahka taastav iluõli (100 ml) hind augustis 19.93 EUR, hind püsikliendile 18.54 EUR (tavahind 23.45 EUR)
* Natures Aid E-vitamiini õli (50 ml) hind augustis 10.12 EUR, hind püsikliendile 9.41 EUR (tavahind 11.90 EUR)

Organismi toimimiseks ülioluline magneesium imendub kõige tõhusamini läbi naha. Seepärast soovitame jalavannideks magneesiumihelbeid või siis nahale pihustatavat õli, mida on hea kasutada õhtul enne magamaminemist, kuna see aitab parandada une kvaliteeti.
* Better You magneesiumihelbed (1 kg) hind augustis 10.29 EUR, hind püsikliendile 9.57 EUR (tavahind 12.10 EUR)
* Better You magneesiumiõli pihusti Head und (100 ml) hind augustis 12.67 EUR, hind püsikliendile 11.78 EUR (tavahind 14.90 EUR)

Dr. Hauschka laiast tootevalikust valisime augustis kampaaniasse praktilise komplekti väiketoodetest, mida on mugav võtta kaasa reisile, aga ka esmatutvuseks hinnatud Saksa brändiga, millel on kogemust tervelt poole sajandi jagu. Spetsiaalselt reisirohkeks puhkuseperioodiks saabus müügile ka väike komplekt värskendavatest silmakompressidest, mis toob lõõgastust ja leevendust väsinud ja punetavatele silmadele. Immuta ravimtaimetõmmistest valmistatud vedelikuga kaks vatipatja ja võta väike puhkehetk. Olemine saab kohe palju värskem.

* Proovi- ja reisikarp Dr. Hauschka lemmikutest hind augustis 16.58 EUR, hind püsikliendile 15.41 EUR (tavahind 19.50 EUR)

* Dr. Hauschka värskendavad silmakompressid (5x5 ml) hind augustis 9.35 EUR, hind püsikliendile 8.70 (tavahind 11.00 EUR)

Hambapastade riiulilt leiad sel kuul soodushinnaga Prantsuse firma Buccotherm hambapastad, mis sisaldavad mineraaliderohket ja antibakteriaalsete omadustega termaalvett ning on tänu sellele suu happetasakaalu korrastav ja tervislikku mikrofloorat toetav. Nii hoiad eemal hambakatu ja halva hingeõhu. Tutvumishinnaga on augustis ka Ben & Anna trendikas klaaspurgis hambapasta. Mündimaitselist pastat kantakse hambaharjale pakendis oleva puidust spaatliga.  Tänu koostises olevatele salveilehtede leotisele, kummeli- ja ananassitõmmistele, astelpaju- ja aaloemahlale puhastab pasta hambad leebelt, kuid tõhusalt ja aitab ennetada hambakahjustuste teket. Tühja purgi saad viia kogumiskonteinerise ja toetada nii klaasmaterjali taaskasutust.

* Buccotherm laste (3+ aastat) marjamaitseline hambapasta termaalveega (50 ml) hind augustis 3.44 EUR, hind püsikliendile 3.20 EUR (tavahind 4.05 EUR)
* Buccotherm hambapasta termaalveega tundlikele igemetele (75 ml) hind augustis 4.17 EUR, hind püsikliendile 3.87 EUR (tavahind 4.90 EUR)

* Ben & Anna valgendav hambapasta klaaspurgis (100 ml) hind augustis 8.55 EUR, hind püsikliendile 7.95 EUR (tavahind 9.50 EUR)


Deodorant on suvel eriti vajalik igapäevane abimees. Meie riiulitelt leiad Ben & Anna uued pulkdeodorandid tundlikule nahale, mis sobivad kasutamiseks kohe peale raseerimist. Mahedate aroomidega toodete hulgast leiavad sobiva nii mehed kui naised. Kosmeetikatoodete keskkonnamõjule suurt rõhku vajav ettevõte on pakendanud deodorandid paberpakendisse ja kasutatud pole kübetki plastikut või muud aeglaselt lagunevat.

i+m Naturkosmetik kreemdeodorandid on pakendatud klaaspurki, sest see on keskkonnasõbralikku ümbertöötlemist võimaldav materjal. Esmapilgul ebaharilikult, purgist sõrmega kaenlaalustele käiv deodorant on Lääne-Euroopas trendikas tooteformaat ja kuigi olime kasutusviisi mõttes esialgu skeptilised, veenis toode tänu tõhusale toimele nii meie tiimi kui ka kliente. Kookos-, rapsi-, mandli- ja oliiviõli ühes söögisooda, tsinkoksiidi ja looduslike eeterlike õlidega on nahale eriti meeldiv looduspuhas kombinatsioon. Soovitame soojalt! Sel kuul on kampaaniahinnaga müügil suvise lillearoomiga toode.
* Ben & Anna pulkdeodorant tundlikule nahale Cherry Blossom (60 g) hind augustis 8.55 EUR, hind püsikliendile 7.95 EUR (tavahind 9.50 EUR)
* Ben & Anna pulkdeodorant tundlikule nahale Highland Breeze  (60 g) hind augustis 8.55 EUR, hind püsikliendile 7.95 EUR (tavahind 9.50 EUR)  
* i+m Naturkosmetik kreemdeodorant Floral Swing (30 ml) hind augustis 8.91 EUR, hind püsikliendile 8.29 EUR (tavahind 9.90 EUR)



Suvepäikest ja -tuuli nautinud juuste hoolduseks pakuvad sel kuul ideesid Schönebergeri ja Apeironi tooteid. Neist esimene Saksa bränd kasutab juuksehooldustoodetes meiegi rahvatarkuses tuntud kiharatele vitaalsust ja läiget pakkuvaid taimin nagu näiteks kaselehti ja kummelit. Meie riiulitel ainulaadne Apeiron ühendab oma toodetes ajurveda tarkused ja taimsete koostisosade väe. Need tooted mõjuvad tõhusalt nii peanahale kui juustele.

* Schöneberger šampoon granaatõunaga (200 ml) hind augustis 8.46 EUR, hind püsikliendile 7.87 EUR (tavahind 9.95 EUR)
* Schöneberger šampoon kaselehetõmmisega (200 ml) hind augustis 8.46 EUR, hind püsikliendile 7.87 EUR (tavahind 9.95 EUR)
* Schöneberger šampoon melissi ja raudürdiga (200 ml) hind augustis 8.46 EUR, hind püsikliendile 7.87 EUR (tavahind 9.95 EUR)
* Schöneberger juuksevaht (150 ml) hind augustis 12.90 EUR, hind püsikliendile 12.00 EUR (tavahind 15.18 EUR)
* Schöneberger kõõmavastane šampoon (200 ml) hind augustis 15.17 EUR, hind püsikliendile 14.11 EUR (tavahind 17.85 EUR)
* Apeiron turgutav šampoon (200 ml) hind augustis 9.31 EUR, hind püsikliendile 8.66 EUR (tavahind 10.95 EUR)


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid