/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 jaanuar
2016

Alustame aastat tervislikult ja rõõmsalt: jaanuaris mitmed tooted 25% soodsamalt

Et saaksid uut aastat alustada tervislikult ja rõõmsalt, pakume jaanuaris 25% soodsamalt mitmeid meie klientide armastatud tooteid – tervislikuks maiustamiseks halvaad ja mooruspuumarju, kasulikest rasvhapetest ja antioksüdantidest tulvil toiduõlisid, vitamiinide ja mineraaliderikast rohelist teed, looduslikke nõudepesuvahendeid ning veel mitmeid maitsvaid tooteid.

Soneti nõudepesuvahend masinpesuks 1 kg

Hind jaanuaris 6.04 EUR (tavahind 8.05 EUR)

Nagu kõigi teistegi Soneti toodete puhul, on nõudepesuvahendite koostisained täiesti biolagunevad.  Pesuvahendid ei sisalda kloori, fosfaate, ensüüme ega tugevaid pleegitusaineid, kuid puhastavad tõhusalt ka kõige tihkema mustuse.  

Soneti tabletid nõudepesumasinale 500 g

Hind jaanuaris 5.74 EUR (tavahind 7.65 EUR)

Sooda, silikaadid ja suhkrutensiidid leotavad lahti toidujäätmed ning emulgeerivad ja lahustavad rasva. Valgendav hapnik (naatriumperkarbonaat) aitab eemaldada tee- ja kohvijäljed nii klaasidelt kui tassidelt. Tsitraat ja polüasparagiinhape (teo- ja rannakarpides esinev valk, mida valmistatakse ka naftakeemiast) seovad tõhusalt lubjajäägid loputusvees.

Parima tulemuse saavutamiseks tasub igale pesukorrale lisada Soneti regenereerivat soola ning loputus- ja kirgastusvahendit. Mida erilist lisab Sonett igasse oma looduslikku pesuvahendisse, loe meie varasemast kliendiajakirjast

Allose halvaa 75 g

Hind jaanuaris 2.21 EUR (tavahind 2.95 EUR)

Halvaa on rikkalik ja kõrge toiteväärtusega maiuspala, mis sobib nautimiseks niisama aga ka küpsetistele, muudele magustoitudele (jäätis) ja isegi salatitele lisamiseks. Allose halvaa sisaldab ainult seesamiseemneid (52%) ja mett (48%).

Hampsteadi roheline tee 100 g

Hind jaanuaris 4.35 EUR (tavahind 5.80 EUR)

Himaalaja mägedes kasvanud roheline tee maitseb õrnalt ja värskelt. Hampsteadi biodünaamiline roheline tee on hinnatud oma puhastavate ja antioksüdantsete omaduste tõttu. Fermenteerimata teelehti on enne kuivatamist vaid kergelt aurutatud. Rohelisest teest parima maitse välja võlumiseks ning kibeduse vältimiseks kasuta tee valmistamiseks vett, mis on pärast keetmist mõned minutid jahtunud. Lase tõmmata 1-3 minutit.  

Supernutrientsi mooruspuumarjad 250 g

Hind jaanuaris 6.71 EUR (tavahind 8.95 EUR)

Magusad valge mooruspuu marjad annavad üldist elujõudu, ergutavad neerude tööd, parandavad vere kvaliteeti (kasulikud aneemia korral), hoiavad tänu kiudainetele seedimise korras ja tasakaalustavad veresuhkru taset. Hiinlased on murakalaadseid marju kasutanud ka seksuaaliha tõstmiseks. Mooruspuu mari sisaldab karotenoide, tanniine, kiudaineid, rauda, kaltsiumi ning B2, B3, C- ja K-vitamiini, linool- ja steariinhapet. Näksi niisama, lisa pudrule, jogurtile või müslile.

Ökovitali Bio-Choco-Lini Minis kommid 100 g

Hind jaanuaris 2.06 EUR (tavahind 2.75 EUR)

Rafineerimata roosuhkruga magustatud kommidele annavad värvi puuvilja- ja taimetõmmised (värvohakas, õun, vetikas) ning kontsentreeritud köögiviljamahl (lilla porgand, punapeet). Kommid on priid sünteetilistest lisaainetest. 

Emile Noeli seesamiseemneõli 500 ml

Hind jaanuaris 6.49 EUR (tavahind 8.65 EUR) 

Esimese külmpressi seesamiõli on pehme ning õrna pähklimaitsega. Õli sisaldab rikkalikult looduslikke antioksüdante ning sobib kasutamiseks aasiapärastes ja ajurveda retseptides, salatite valmistamiseks ja söögivalmistamise lõpus toidule lisamiseks. Ajurvedas kasutatakse seesamiõli ka välispidiselt kehast jääkainete väljutamiseks. Selleks määritakse õli nahale enne saunas lavaleminekut. 

Emile Noeli oomega-3-õli linaseemneõliga 500 ml

Hind jaanuaris 5.51 EUR (tavahind 7.35 EUR)

Kõrge oomega-3-rasvhapete, E-vitamiini ja antioksüdantide sisaldusega esimese külmpressi õli sobib kasutamiseks salatikastmetes. Ei sobi kuumutamiseks.

Naturata täistera-speltanisujahust spagetid 500 g

Hind jaanuaris 2.89 EUR (tavahind 3.85 EUR) 

Spelta on ürgnisu sort, teise nimega okasnisu. See sisaldab rohkesti vitamiine ja mineraale ning on kergesti seeditav. Küll aga sisaldab see gluteeni ehk teraviljavalku, nii et gluteenitalumatusega inimestele spelta ei sobi.

Mida tähendab täistera ning kuidas saab kiudaine- ja toiteinerikkast täisterast peen püülijahu, loe lähemalt meie viimasest kliendiajakirjast

Naturata vahtrasiirup A 375 ml

Hind jaanuaris 9.94 EUR (tavahind 13.25 EUR) 

Kanada rahvuspuuks oleva suhkruvahtra mahlast vee eraldamise teel valmistatud sahharoosirikas siirup. A-klass tähendab, et siirup on puhtam ja heledam, kui näiteks C-klassi tumedam ja karamellisem siirup. Sisaldab looduslikke mineraalaineid, mille kogus sõltub pinnasest, kus puud on kasvanud. Sobib pudru, magustoitude, kohupiima, pannkookide ja vahvlite magustamiseks.

Loe teistest valge suhkru alternatiividest meie viimasest kliendiajakirjast.

Fotod: Biomarket

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid