/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
28 november
2013

Võta poest kaasa uus tasuta kliendiajakiri!

Ilmunud on Biomarketi uus ja sisukas kliendiajakiri, mille saad meie poodidest kaasa võtta tasuta! Ökotoodete taga on tihti palju enamat, kui välja paistab. Seepärast oleme võtnud eesmärgiks avada oma ajakirjas toodete tagamaid ja jagada häid soovitusi nende kasutamiseks.  

Seekordses numbris jagame soovitusi, mida toetavat leiab immuunsusele talveks Biomarketi loodusapteegist, kuidas saada nõud puhtaks mahedalt ja nahasõbralikult ning mida leiab meilt asenduseks teravilja ja piima talumatuse korral.

Dr. Hauschka meigikunstnik Karim Sattar annab ajakirjas samm-sammulised õpetused, kuidas teha ise endale kütkestav aastalõpumeik. Kirjutame, millised õlid sobivad praadimiseks, jagame ahvatlevaid ja šokolaadiseid retsepte ning nippe, kuidas aroomiteraapia toel talvele vastu minna.

Ajakirjas tutvustame ka tootjaid, kelle valmistatut leiad Biomarketi lettidelt ning lugeda saab veel mitmetel muudel teemadel. Seega leiad ajakirjast rohkesti kasulikku ja põnevat lugemist, mis aitab sul olla veelgi tervem ja rõõmsam.

Tule endale lähimasse Biomarketisse ja võta sealt kliendiajakiri TASUTA!

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid