/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
28 juuli
2014

Värskendavad toonikud ja lilleveed niisutavad januse jume säravaks

„Ahh, kui palav! Tahaks näole korrakski midagi jahutavat!“ Kas oled ka praeguse palavusega nii mõelnud või öelnud? Et saaksid pakkuda oma kuumavale ja janutavale nahale pisut jahutust ja niisutust kus iganes viibid, pista kotti Dr. Hauschka näotoonik või Primaveera aromaatne lillevesi.
Primavera mõnusalt niisutavad lilleveed – roosivesi, nõiapuuvesi ja apelsiniõievesi – on saadud eeterlike õlide destilleerimise kõrvalproduktina, milles on säilinud aroomiõli ning lisatud veidi mahealkoholi. Lõhnavad lilleveed niisutavad ja hooldavad nahka seda kuivatamata. Lilleveed sobivad hästi igapäevaseks näoveeks ning mõnusaks näo- ja kehavärskendajaks.
  • Roosivesi – hinnalist Damaskuse roosi sisaldav näovesi jahutab ja toniseerib nahka, tasakaalustades samas meeli. Sobib normaalsele, tundlikule ja küpsemas eas nahale.
  • Nõiapuuvesi – antiseptiliste omadustega, muudab rasuse ja ebapuhta naha klaarimaks ja ahendab poore.
  • Apelsiniõievesi – rahustab nahka ja turgutab jumet, lõõgastab ja muudab olemise helgemaks. Sobib kuivale nahale.

Dr. Hauschka üldine näotoonik ergutab nahas peituvaid jõude ning annab rõõsa ja särava jume. Toonik sisaldab ravimtaimede segu nõiapuust ja harilikust koldrohust, mis elavdavad naha ainevahetust ning annavad sellele värske ja särava jume. Toonik kaitseb ja korrastab naha niiskustasakaalu. Sobib normaalsele, kuivale ja tundlikule nahale. 

Dr. Hauschka klaaristav näotoonik on ideaalne ebapuhtale, suurte pooridega ja rasusele nahale. Tooniku koostises olevad harilik koldrohi, saialill ja suur mungalill tasakaalustavad liigset rasueritust ja rahustavad põletikku. Sisaldab kvaliteetseid ravimtaimetõmmiseid ning mõjub nahale korrastavalt ja tasakaalustavalt. 

Pihusta toonikut päeva jooksul mõned korrad näole, kaelale ja dekolteele. Nahk naudib jahutavaid ja niisutavaid toonikusõõme ning jume muutub värskeks ja säravaks. 

Fotod: Primavera ja Dr. Hauschka

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid