/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 veebruar
2017

Väekad vetikad, kaltsiumist tulvil kala ja tervislikud toiduõlid veebruaris  -25%

Küünlakuul hoia tervist läbi targa toitumise! Väesta oma smuutisid sinivetikas spirulina ja rohevetikas klorellaga, manusta kaltsiumi ja D-vitamiini maheda lõhe- ja rasvase sardiinikonservi kaudu, anna toitudele rammu linaseemne-, seesami- ja päevalilleõliga. Lisa roogadele maitset Himaalaja soola ja kuldse toor-roosuhkruga ning maiusta tervislikult toorkrõpsude, halvaa, puuviljabatoonide ning kodumaiste kakaoküpsistega. 
Ole terve ja jää terveks! 

Kui õu on porist must või lumest valge, siis köögis ootab Sind reibas roheline! 
Valgupomm  spirulina tugevdab immuunsüsteemi, leevendab allergiaid, alandab kolesteroolitaset ning aitab organismist jääkaineid väljutada. Valgurohke vetikas sisaldab üheksat peamist aminohapet ning rikkalikult E-vitamiini ja erinevaid mineraalaineid. 
Rauarikas rohevetikas klorella tõstab organismi energiataset, vabastab keha jääkainetest ning toetab vere hemoglobiinitaset. Sinu keha omastab rauda kõige paremini koos C-vitamiiniga, seepärast lisa klorellat jõhvikatest, astelpajudest või kiividest valmistatud smuutile.  


Kui Sulle vetikate mererohune maitse meeltmööda ei ole, kasuta neid smuutides koos toorkakaopulbri või tugevamaitseliste marjadega nagu jõhvikas või mustsõstar, nii saad seda merelist mekki veidi varjata.

Loe klorella ja spirulina kohta pikemalt siit

Naturya spirulina pulber, 200g hind veebruaris 12,11 eurot, püsikliendile 11,26, (tavahind 16,15)
Naturya klorella pulber, 200g hind veebruaris 14,55 eurot, püsikliendile 13,53, (tavahind 19,40)  

Kui küpsetad, siis ikka tervisliku tatrajahu ja toor-roosuhkruga, kui aga soola lisad, siis mineraaliderohket, mis pärit Himaalajast.  Suppidele ja pajaroogadele võid rahuliku südamega lisada Naturata köögiviljapuljongikuubikuid või -pulbrit, sest need on valmistatud mahedast köögiviljadest ning ei sisalda ei maitsepärmi ega palmiõli. 

Remedyway toortatra hele jahu 1 kg hind veebruaris 3,44 eurot, püsikliendile 3,20, (tavahind 4,59)
Bioenergie Himaalaja kristallsool, 500g kilepakend hind veebruaris           2,13 eurot, püsikliendile 1,98, (tavahind 2,84)
Naturata köögiviljapuljongi kuubikud, pärmi- ja palmiõlivaba, 6x12g hind veebruaris 1,28 eurot, püsikliendile 1,19, (tavahind 1,70)
Naturata köögiviljapuljong, pärmivaba, 200g hind veebruaris 3,74 eurot, püsikliendile 3,48, (tavahind 4,99)
Toor-roosuhkur Syramena "Golden Light", 1kg/kaalukaubana, hind veebruaris 2,24 eurot, püsikliendile 2,09, (tavahind 2,99)

Laienda oma toiduõlide maitsepaletti! 

Emile Noel seesamiseemneõli, 500ml hind veebruaris 6,49 eurot, püsikliendile 6,03, (tavahind 8,65)
Antioksüdantidest sesamiinist ja sesamoliinist tulvil, kaunilt kahvatukollane, mahedalt röstise mekiga seesamiseemneõli sobib täiendama Lähis-Ida ja Aasia roogasid ning toetab makrobiootilist ning ajurveedilist toitumist. Õli sobib nii küpsetamiseks, praadimiseks kui vokkimiseks.

Emile Noel linaseemneõli, 250ml hind veebruaris 5,21 eurot, püsikliendile           4,85, (tavahind 6,95)
Sisaldades 50 grammi omega-3 rasvhapet 100 grammi õli kohta on linaseemneõli justkui looduse kingitus kõrge kolesterooliga kimpus olijaile. Linaseemneõli tarvitamisel on soodne mõju insuliini tekkele, takistades seeläbi diabeedi süvenemist. Suurepäraselt mõjub linaõli seedetrakti häirete korral, ühtlasi tagab linaseemneõli regulaarne tarbimine ka terved juuksed, tugevad küüned ja särava naha.

Naturata päevalille praadimisõli, 750ml hind veebruaris 4,88 eurot, püsikliendile 4,53, (tavahind 6,50) 

Täienda oma D-vitamiini- ja kaltsiumivarusid!
Kaltsiumi parim looduslik allikas on kalaluu, mistõttu on kasulik süüa kalu, mille luud on konserveerimisel pehmenenud. Rasvaste kalade nagu lõhe ja sardiin kasuks räägib rikkalik D-vitamiini varu, mis suurendab veelgi kaltsiumi imendumist. Maiusta sardiinidega krõbeda saia peal koos viilukese sidruni ja paari sibularattaga või valmista lõhekonservist, toorjuustust, kapparitest ja tillist maitsev leivamääre.
Fish4Ever Vaikse ookeani lõhe soolvees, 213 g hind veebruaris 2,48 eurot, püsikliendile 2,30, (tavahind 3,30)
Fish4Ever sardiinid vees, 105g hind veebruaris 1,91 eurot, püsikliendile 1,78, (tavahind 2,55) 

Kui maiustad, siis tervislikult! 
InSpirali soolaste toorkrõpsudega on kerge konksu otsa jääda, sest need on lihtsalt nii ootamatult maistvad. Pakike suitsupaprikaga kookosekrõpse kaob kiiremini sulalumi päiksepaistel.  Pagar Võtaks kakaoküpsised aga õigustavad oma nime sajaprotsendiliselt, sest kui küpsisekott käe all korraga tühi on, tuleb keelele “Paga…r võtaks!”

InSpiral kookosekrõpsud suitsutatud paprikaga, 25 g, hind veebruaris 1,04 eurot, püsikliendile 0,97, (tavahind   1,39)
InSpiral lehtkapsakrõpsud peediga 30g, hind veebruaris 2,30 eurot, püsikliendile 2,14, (tavahind 3,07)
Allos halvaa, 75g hind veebruaris 2,25 eurot, püsikliendile 2,09, (tavahind             3,00)
Pagar Võtaks kakaoküpsised kanepiseemnetega 100g hind veebruaris 1,76 eurot, püsikliendile 1,64, (tavahind 2,35)
Lubs puuviljabatoon guaraana-šokolaad-kookos, 40g hind veebruaris 1,19 eurot, püsikliendile 1,11, (tavahind   1,59)

Lisaks neile pakkumistele saad veebruaris 20% soodsamalt soetada erinevaid taimseid võileivakatteid, valikut Clipperi teesid ning ihusõbralikke ja loodussäästlikke Masmi intiimhügieenivahendeid

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid