/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
07 jaanuar
2015

Uus: inkade imevilja amarandiga vahvlid, hommikupudrud ja puuviljabatoonid

Allose sari täienes toitainerohket inkade imevilja amaranti sisaldavate kiiresti valmivate putrude, krõbedate vahvlite ja energiat andvate puuviljabatoonidega.
Amarant ehk rebashein on üks inimkonna vanimatest põllukultuuridest ning tuntud inkade ja asteekide rohkesti energiat andva imeviljana. Amaranti peetakse teraviljaks, kuid tegelikult on see rohttaim ja toiduks kasutame selle pisikesi toitainerohkeid seemneid. Amarant sisaldab rohkesti proteiini ja kiudaineid, palju kaltsiumi, magneesiumi ja rauda. Samuti sisaldab see palju asendamatut aminohapet lüsiini, mida inimkeha ise ei tooda ja mis aitab kehal kaltsiumi omastada. Kuidainerohket amaranti on kerge seedida.

Amarandi-maisivahvlite sarjast leiad nüüd kuut sorti vahvleid: amarandi-

maisivahvlid, amarandi-maisivahvlid leivavürtsidega, amarandi-maisivahvlid meresoolaga, amarandi-maisivahvlid Itaalia ürtidega (fotol), amarandi-maisivahvlid rosmariini ja meresoolaga ning amarandi-maisivahvlid küüslaugu ja sibulaga.

Õhukesed ja krõbedad, kiudainerohked vahvlid on ideaalsed lisandid nii soolastele kui magusatele võileivakatetele, samuti sobivad need dippimiseks ning niisama krõbistamiseks.

Uued puuviljabatoonid Pure Pieces tervislikuks näksimiseks: puuviljabatoon aprikooside, pistaatsiapähklite ja viigimarjadega, puuviljabatoon jõhvikate, makadaamiapähklite ja kookosega ning puuviljabatoon mandlite, jõhvikate ja India pähklitega (fotol).





Allose Pure Pieces sarja batoonid sobivad neile, kes soovivad midagi näksida, kuid ihkavad seejuures, et need näksid oleksid tervislikud ja samas ka maitsvad. Pähklid, mahlased puuviljad ja muidugi Allose armastatuim väetoit amarant annavad rohkesti energiat.  Lisanüansi lisab batoonidele killuke šokolaadi.

Hommikueine pudrud amarandiga: amarandipuder (fotol), amarandipuder chai vürtsidega, amarandipuder matcha teega, šokolaadi-kirsi amarandipuder, amarandipuder Vital chia-seemnetega ning õuna-maasika amarandipuder. 

Väärtusliku amarandiga hommikupudrud valmivad kiiresti, on kergesti seeditatavad ning maitsevad hästi – need pudrud on head ja teevad head. Lisaks amarandile sisaldavad pudrud kaerahelbeid ja täistera speltanisu helbeid ning linaseemneid. Alusta hommikut sooja ja maitsva pudruga, see annab kosutavat energiat kogu päevaks. Hommikuks leiad Allose sarjast ka röstitud müslid amarandiga. 

Kuidas amarandiseemnetest putru keeta või vahvat plaksu- ehk popamaranti valmistada ehk seemneid õhkida, loe meie blogist.

Fotod: Allos

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid