/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
14 juuli
2015

Uus Biomarketis: ökopuuvillast ohutu naiste hügieenitoodete sari Masmi

Biomarketisse on jõudnud uus mahepuuvillast valmistatud naiste hügieenitoodete sari Masmi, millest leiab nii tampoonid, pesukaitsmed kui hügieenisidemed.  Masmi on tervislikum ja looduslikum valik tervise heaks.

Hispaanias valmiv Masmi sari pakub naistele naturaalsetest materjalidest valmistatud tervislikke hügieenitooteid, mis aitavad vähendada allergiaid ja nahaärritusi ning millel on keskkonnale väike mõju.

Sünteetilistest ja valgendatud materjalidest valmistatud tavalised hügieenisidemed ja tampoonid võivad tekitada suguelunditel ärritust, mis mõjutab oluliselt naise enesetunnet. Kuna tupe limaskestal ei ole kaitsekihti, imab see kemikaale endasse veelgi lihtsamini kui nahk. Seega on eriti oluline, et intiimpiirkonnas kasutatavad tooted oleksid naturaalsed ja nii puhtad kui võimalik. Ka günekoloogid ja ämmaemandad soovitavad intiimhügieenivahenditena kasutada just ökopuuvillast tooteid.

Ökopuuvill on hingav materjal, see on nahale õrn ja pehme, säilitab naha loomuliku niiskustaseme, ei põhjusta allergiat ega nahaärritusi, sobib inimkeha ph-tasemega ega muuda tupe limaskesta loomulikku happelisust. 

Masmi tooted on parfüümivabad, ei sisalda tselluloosimassi, viskoosi, absorbeerivaid aineid ega valgendamiseks kasutatavat kloori või selle kõrvalprodukti dioksiini, millel on vähkitekitavad omadused ning mis võivad kahjustada naiste reproduktiivorganeid.  Masmi on tervislikum ja looduslikum valik tervise heaks. Sarja tooted sobivad kõigile, kuid on eriti soovitatavad tundliku nahaga naistele.

Masmi sarjast leiad hügieenisidemed nii päevaseks kui öiseks ajaks, mitut sorti pesukaitsmed ja tampoonid, rinnapadjad imetavale emale, kosmeetilised vatipadjad ja -tikud. Sari on müügil kõigis Biomarketi kauplustes Tallinnas, Tartus ja Pärnus. 

Fotod: Cotton High Tech S. L.

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid