/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
08 mai
2014

Uus Biomarketis: maitsvad mahejuustud Hollandist

Biomarketil on nüüd oma juusturiiul, millel on end sisse seadnud väikese Hollandi juustutootja Heemveld kitse-, lamba- ja lehmapiimast mahejuustud.
Pakume Heemveldi kitsejuustu, kitsejuustu lambaläätsedega, kitsepiimast feta juustu ja Camemberti juustu, värsket kitsejuustu topsis, lambajuustu, lambapiimast Camemberti juustu ja feta juustu ning lehmapiimast juustu.

Camemberti juustud on pehmed valge hallituskihiga kaetud juustud. Lambapiima Camembertil on iseloomulik täidlane ja rikkalik maitse ning kitsepiima Camembertile annavad piimas sisalduvad proteiinid ja rasvad kreemja maigu ja konsistentsi. Serveeri seda juustu röstsaial või meki niisama. Enne söömist võta juust külmikust välja, et see saavutaks toatemperatuuri.

Feta juustud on seisnud vähemalt 60 päeva soolvees ning see annab nendele juustudele erilise tugevalt soolase maitse. Feta juustu sobib lisada mitmetele toitudele, näiteks värsketesse salatitesse või pastale.

Lambaläätsedega kitsejuust on poolkõva koorikuta juust. Kitsejuustu pehme ning lambaläätsede pähkline maitse kõlavad selles Heemveldi juustus kokku eriliseks kergelt mõrkjaks maitseks. Avatud juustupakk tasub pakkida fooliumisse, et juustu meeldivalt mahe maitse säiliks võimalikult kaua. 

Kitsepiimajuust topsis lummab samuti kreemja konsistentsi ja rikkaliku maitsega. 90-grammine pakend on just paras ühele juustusõbrale ning seda juustu sobib pakkuda nii eelroana, röstsaial kui lisada värskele salatile.

Heemveldi kitsejuust, lambajuust ja lehmapiimast valmistatud juust on koorikuga kõvad juustud. Lambapiimajuustu esimest korda proovides üllatab paljusid selle külluslik ja täidlane maitsebukett. Kitsepiimajuustu sobib serveerida eelroana või võileival. Lehmapiimajuust passib samuti eelroaks ning seda võib lisada ka mitmetele toitudele või süüa lihtsalt võileival.  

Uued rikkaliku maitsega mahejuustud on müügil kõigis Biomarketites. 


Foto: Biomarket
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid