/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
12 august
2015

Uus Biomarketis: aaloemahl puhastab organismi ja parandab immuunsust

Aaloe kasvab väga kuivas ja kuumas kliimas, mis annab taimele ja sellest valmistatud toodetele võimsad niisutavad omadused. Seepärast on aaloegeel hinnatud abiline kuiva naha korral ja päikesevõtuga liildamise järel. Sama hinnatud ja väärtuslik on aaloe seespidiselt tarvitades – see puhastab seedeorganeid, taastab soolestiku mikrofloorat ja parandab immuunsust.

Biomarketis pakume nüüd Pur Aloe aaloegeeli naha niisutamiseks ning aaloegeeli ja aaloemahla organismi seespidiseks turgutamiseks. Pur Aloe toodetes kasutatud aaloe on kasvatatud mahepõllumajanduslikult Mehhikos. Aaloetooted on valmistatud õiglase kaubanduse reeglite järgi ehk väiketootjatest aaloekasvatajate huvisid ja heaolu silmas pidades. 

Küpsed aaloelehed korjatakse taimede küljest ära käsitsi. Ühe taime küljest korjatakse ühe saagikoristuse käigus vaid 2-3 lehte. Taimedelt korjatud lehtede seest eemaldatakse geel samuti käsitsi, et geelis säiliks rohkesti aaloe peamist toimeainet polüsahhariide. Aaloetaimest saadud massi ei kuumutata. Seda hoitakse jahedas ning filtreeritakse, et eemaldada taimes sisalduv aloiin. Aloiini sisaldab aaloelehtede roheline nahk ning sellel ainel on lahtistav mõju. 

Pur Aloe tooted on naturaalsed ja elavad, kuna nende valmistamiseks ei kasutata kontsentreeritud pulbrit. Tänu sellele on tagatud ka toodete kõrge ravitoime.  

Aaloegeel niisutab ja kaitseb kuiva nahka

  • Sisaldab 98% aaloe lehtede sees olevat geeli.
  • Niisutab ja imendub tõhusalt nahka, eemaldab poore ummistavad surnud naharakud, ergutab uute naharakkude kasvu, selle tulemusel võitleb venitusarmide, sünnimärkide, maksaplekkide ja ekseemiga. Kaitseb nahka, taastab naha loomuliku ph-taseme.
  • Sobib kasutamiseks kuivale nahale, igapäevaseks näo- ja keha-, käte- ja jalgade kreemiks, ka juuksegeeliks, kriimustustele määrimiseks, päikesepõletuse korral ning putukahammustustele määrimiseks. Ei ole rasvane, imendub kiirelt ega jäta jälgi. 

Aaloemahl ja aaloegeel - võimsad organismi uuendajad 

  • Aaloe sisaldab pika ahelaga süsivesikut nimega
    acemannan, millel on võime aktiveerida immuunsüsteemi, reguleerida rakkude uuenemist ja jääkide eemaldamist inimkehas. Samuti sisaldab aaloe seitset asendamatut aminohapet, mida inimkeha ise ei tooda ja mida on seetõttu vaja saada väljastpoolt ehk toidu ja joogiga.
  • Aaloemahl ja -geel on valmistatud külmpressimise meetodil. Neid ei ole kuumutatud, et toodetes säiliks väärtuslikud bioaktiivsed toimeained polüsahhariidid.
  • Aaloejoogid on võimsad uuendajad, mis tõstavad seedeensüümide tootmist ning aitavad taastada soolestiku mikrofloorat. Joogid aktiveerivad immuunsüsteemi ehk parandavad immuunsust ning aitavad seeläbi võidelda haiguste vastu. Puhastavad seedeorganeid ja parandavad organismi loomulikku pH-d.
  • Aaloejooke tuleks tarbida 2-3-nädalase intensiivse kuurina. Aaloemahl sisaldab 99,79% ning aaloegeel 99,39% aaloe lehtede sees olevat geeli. Aaloegeelis on paksendajana kasutatud looduslikku paksendajat ksantaankummit. Tarvitamine: 1 x 15 cl tühja kõhu peale igal hommikul või 3 spl enne igat söögikorda. Võib lahjendada vees või mahlas.

Fotod:  http://puraloe.com/
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid