/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
06 juuli
2017

Üheksas Biomarket avas uksed Balti jaama turul

Keset kena maikuud avas uksed uus Biomarketi kauplus, sedapuhku siis uuel ja uhkel Balti jaama turul. Meie üheksas pood on ühest küljest kui iga teinegi Biomarket - riiulid täis ehedat mahekraami toidukaubast looduskosmeetika ja tervisetoodeteni. Kui aga kohale tuled ja ringi vaatad, märkad ka sellist, mida teistest poodidest ei leia.

Nii köidab keset Biomarketit pilku kirju delilett, kust saad kaasa osta erinevaid kohapeal valmivaid roogasid. Sortiment on valdavalt taimetoitude poole kaldu, alates mitut sorti hummustest ja määretest kuni karride, daalide ja erinevate köögivilja-, läätse- ja oaroogadeni. Veganid rõõmustavad ja ega karnivooridki nina kirtsuta - Biomarketi Deli salatid passivad hästi ka kõrvalroaks liha-kala kõrvale. Sealsamas delileti taga on esindatud ka kodumaine ökokohvi röstikoda Karlova Kohv, kust saab kohvijooke lisaks Lõuna-Eesti punaste lehmade rammusale piimale ka taimsete piimadega, kusjuures oma topsiga tulles on iga kohvijook lausa 50 senti soodsam.
Kohvinurga kõrval asub Pagar Võtaks ökopagarikoda, kus valmivad iga päev kohevad küpsetised alates pitasaiadest ja ciabattadest kuni klientide lemmikute - võiroosi ja köömneleivani. Kindlasti tasub proovida ka mitmeviljasepikut, mis oma kohevuses ja krõbeduses keele alla viib.

Sama poe teises otsas laiutab mahukas kaalukauba lett, kust jahusid-helbeid-seemneid-pähkleid ja kuivatatud puuvilju kaalu kaupa ja kasvõi oma koti sisse kaasa osta saab. Kaalukauba leti ja maast laeni veiniriiuli vahel istub aga vahva viljaveski, mille abil saab endale oma käega koogijahu ja pudruhelbeid jahvatada, selle kõrval aga seisavad reas prisked punsud, kust nii oma pudelisse kui kohapealt saadavasse taarasse erinevaid õlisid ja äädikaid kaasa osta saab.  

Uudistamist jagub ka kogu turul, nii et tule ja alusta oma turupäeva Biomarketis tassi Karlova kohvi ja Pagar Võtaks krõbedae saiakestega, et siis rõõmsal meelel Balti jaama turgu avastama asuda. Balti jaama turu Biomarket ootab Sind!

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid