/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 mai
2016

Tutvumishind: uued Babease`i põnevad ja erilise koostisega beebitoidud -15%

Biomarketi beebitoitude riiul täienes hiljuti uue tootesarjaga Babease. Mais pakume neid tavapärasest põnevama ja erilisema koostisega roogasid väikestele toidukriitikutele tutvumiseks 15% soodsamalt.
Babease`i beebitoitude retseptid on koostanud briti tippkokk Tom Redwood ning need toidud on tavapärasest põnevamad ja erilisemad. Näiteks on Babease esimene beebitoitude sari, milles kasutatakse kookosvett. Veel sisaldavad toidud lehtkapsast, kikerherneid, kookosõli, pastinaaki, läätsi, kinoad, apteegitilli ja maitsetaimi, mis on küll tervislikud, kuid mida beebitoitudest üldiselt ei leia.


Sarja retseptid on keskendunud köögiviljadele, mitte puuviljadele. Maitsvad toidud on toitainerikkad, tekstuurilt ja mekilt beebide jaoks huvitavad ning väikestele kõhukestele leebed seedida. Et kasvav organism saaks toidust ainult kõike vajalikku ega midagi üleliigset, on Babease`i beebitoitudes kasutatud ainult mahedalt kasvatatud aedvilju. Nii palju kui võimalik, pärinevad viljad tootja kodumalt Suubritannia põldudelt, kuid osad koostisained, näiteks kookosvesi, tuleb siiski hankida päikeselisema kliimaga riikidest.

Hea pakkumine! Kogu Babease`i vahvat sarja pakume mais kõigis Biomarketi kauplustes tutvumishinnaga – tavapärasest 15% soodsamalt. Soodushinnaga tooted leiad beebitoitude riiulitelt.
Fotod: Biomarket
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid