/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
06 veebruar
2019

Turgutus tervisele

Kuigi talve jõud ei paista veel raugevat, kipuvad mõtted siiski rändama varsti tulevale kevadele. Selleks, et keha kevadeks poleks talvest täitsa ära kurnatud, tasub kevadväsimuse ennetamisele mõtlema hakata juba nüüd.  
Enda keha ja tervise turgutamiseks vajalikku leiad meil sellelel kuul 15% soodsamalt kui muidu. 




Väge täis väetoidud

Väetoidud on erinevad looduslikud toiduained: marjad, puu- ja köögiviljad, ürdid, seened, vetikad, mis tulvil antioksüdantidest, fütotoitainetest, vitamiinidest ja mineraalidest. Veebruaris leiad Biomarketist soodushinnaga mitmeid kasulikke väetoite, aga ära unusta, et ka me kodumaised marjad on isegi külmutatult tulvil kasulikke toitaineid.

Natures Aid väetoidukompleks (Natures Aid Organic Superfood Complex) koosneb 31 supertoidust ja on rikkalik fütotoitainete ja antioksüdantide allikas, sisaldades olulisel määral erinevaid vitamiine, mineraalaineid, ensüüme ja aminohappeid, mis pärit vetikatest, aed- ja puuviljadest, marjadest, raviseentest ja bioaktiivsetest ensüümidest. 

Naturya kurkumi-maka-luukumi-vürtside segu- no andis seda nime lugeda, eks?   Põnev toode, mis jõudis meieni alles oktoobris, kuid sobib ideaalselt praegusel ajal tarvitamiseks kuna, on hea rauaallikas, mis aitab kaasa punaste vereliblede tootmisele, mis transpordivad meie kehas hapnikku. Seetõttu toetab see ka meie immuunsüsteemi ja ajutegevust. 

Segus leiduv mangaan on antioksündant, mis kaitseb meie keha oksüdatiivse stressi eest ning säilitab luude tugevuse. 

Kurkumiin vähendab meie kehas põletikke  ja  soodustab soolestikus hea mikrofloora säilimist. Ja nagu me teame, algab tervis kõhust ehk tervest mikrofloorast. 

Kes aga erinevaid pulbreid ei armasta, saavad kurkumiini kasulikest omadustest osa BetterYou pihustatava kurkumi spreiga.

Sellel kuul leiad ka sooduspakkumiste hulgast BetterYou pihustatava D-vitamiini nii täiskasvanutele kui ka lastele, et vähesest päikesevalgusest tingitud D-vitamiinipuudusega võidelda. D-vitamiin mängib olulist rolli terve immuunsüsteemi tagamisel ja lisaks aitab D-vitamiin omastada kehal kaltsiumit, mida on vaja luude terviseks.  

Abi mahladest

Kuigi paljud teavad granaatõunamahla kasulikest omadustest, siis sageli jäetakse tähelepanuta väekas kirsimahl.   Michiganis asuva East Lansingi ülikooli teadlased kinnitavad, et kirsside söömine või kirsimahla joomine aitab vähendada kroonilisi valusid.  Nende töö on näidanud, et kirssidele erepunase värvi andvad ühendid nimega antotsüaniinid on üheaegselt ka tugeva põletikuvastase toimega, mis ületab ibuprofeeni ja aspiriini mõju kümnekordselt.

Granaatõunamahl on tugev antioksüdant ning toetab südametööd ning vähendab veres kolesteroolitaset. 

Sel kuul on Sulle soodsamalt nii Biona kirsi- kui ka granaatõunamahl. 


Huuled kevadeks musi-valmis! 

Külm talvetuul räsib huuli korralikult ja seetõttu vajavad nad korralikku niisutust ja hoolitsemist.  Dr. Hauschka Med  SOS huulekreemi südameks on saialille ja kahkja siilkübara hinnaline värskelt pressitud mahl. Mõlemad need on tuntud oma põletikuvastase ja uuendava väe poolest. Kahte 100% puhast ravimtaimemahla täiendab mikroobivastase toimega salveitõmmis, nahka toitev jojoobiõli ja jahutav piparmünt.

  • Ennetab õigeaegselt pealekantuna ohatise teket
  • Jahutab pakitsevaid ja kihelevaid huuli
  • Hooldab huuli sametpehmelt
Huulekreemi leiad sel kuul Biomarketitest soodushinnaga 7,52 eurot* 


Turgutavaid tooteid jagub veebruarikuu kampaaniasse veelgi.  Vaata ülejäänud tooteid ja kampaaniahindu SIIT! 

* Pea meeles, et Biomarketist kampaaniatooteid ostes, lisandub kampaaniahinnale ka 7% kliendikaardisoodustust.

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid