/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 aprill
2017

Täiskäik kevadesse! Aprilli pakkumised.

Kuidas kevad Sulle mõjub? Kas üha kõrgemalt käiv päike kutsub õue sportima või näitab ere valgus kodus kätte kohad, mis küürimist vajavad? Ehk vajad kevadpuhastust hoopis Sa ise? 
Aprillis on meil Sulle palju pakkumisi, mis toetavad tervisesportlase enesetunnet ning aitavad keha kevadkorda seada. Siit leiad lisaks neile meie aprillikuised kampaaniapakkumised, kus seekord nii viljakohvi kui matcha teed, magusaid maiuseid ja tervislikke õlisid ning ihusõbralikke puhastusvahendeid. 

Anna päevale tõhus start! 

Millal sa viimati hirsiputru sõid? Aga kas toortatratanguga oled juba tuttav? Rohkelt B-grupi vitamiine ning taimset valku sisaldavad tatar ja hirss on tõhus kõhutäis läbi terve päeva. Gluteenipelglikele teeb rõõmu fakt, et tatar ja hirss ei tekita gluteenist tingitud kõhuvaevusi.  Loe lähemalt ning leia nutikaid kasutusviise siit.
Remedyway mahe toortatratang 1 kg hind aprillis 3.14 eur, püsikliendile 2.92, tavahind 4.19
Antersdorfer hirss 1 kg hind aprillis 3.08 eur, püsikliendile 2.86, tavahind 4.10

Mida arvata organismi kevadpuhastusest ning kuidas oma talvest närtsinud ihu ja meelt vastu uut hooaega turgutada? Aprillis pakume Sulle mitmeid puhastumist toetavaid loodusapteegi tooteid 20% soodsama hinnaga.
Loe edasi meie blogist. 

Kellele kohv, kellele tee, kuum jook peab ikka hommikulaual olema. Matcha värskendav ja ergutav mõju ei jää kohvile kuidagi alla. Matchat valmistatakse vaid parimatest rohelise tee lehtedest, mille kuivatamisel ja jahvatamisel saadakse erkroheline antioksüdantiderohke pulber. Võib öelda, et toimeainete sisalduse poolest võrdub tass matchat kuni 10 tassi rohelise teega, kofeiinisisalduse poolest annab aga tassitäis matchat sama koguse kohviga võrreldava tulemuse.
Lebensbaum Matcha 30 g hind aprillis 11.36 eur, püsikliendile 10.57, tavahind 15.15
Lebensbaum roheline tee jasmiiniga 75 g hind aprillis 4.24 eur, püsikliendile 3.94, tavahind 5.65

Kui aga eelistad siiski kohvi matchale, proovi Mount Hageni Paapua Uus-Guineast  pärit kohvi, mille pehme maitse jääb kauaks meelde. Kui eelistad kofeiinivaba jooki, on meil Sulle hää pakkumine Lebensbaumi viljakohvi näol, milles rukki, odra ja siguri jõulist mekki pehmendavad küpsed viigimarjad.
Mount Hagen jahvatatud kohv Paapua Uus-Ginea 500g hind aprillis 8.06 eur, püsikliendile 7.50, tavahind 10.75
Lebensbaum viljakohv Country Kaffee 100 g hind aprillis 3.82 eur, püsikliendile 3.55, tavahind 5.09 

Oled tervisesportlane ja tunned huvi, kuidas end teadliku toitumisega toetada? Siit leiad nõuandeid tervisesportlase toitumiseks ja siit mitmed soodustooted, mis võivad Sulle abiks olla. 

Kas kookospalmisuhkrut oled juba proovinud? Seda rikkalikult karamellise maitsega suhkrut saadakse kookospalmi õienektarist ning erinevalt tavalisest rafineeritud roosuhkrust on selles säilinud mitmed vitamiinid (B-grupp, C) ja mineraalained (tsink raud, kaalium, naatrium, magneesium jms). Palmisuhkru kasuks räägib ka tema madal glükoosisisaldus ja glükeemiline indeks, mis aitab vältida veresuhkru järske kõikumisi. 
Supernutrients palmisuhkur 500 g hind aprillis 6.68 eur, püsikliendile 6.21, tavahind 8.90 

Aprillis toome Sinu kööki kanepi- ning kõrvitsaseemneõli. Kanepiõli märkimisväärselt kõrge polüküllastamata rasvhapete osakaal ning rikkalik E-vitamiini, klorofülli ja mineraalainete sisaldus on toeks mitmete tervisehädade ennetamisel ja leevendamisel, turgutades organismi immuunsüsteemi ning mõjutades positiivselt kolesterooli, vererõhku, hormonaalsüsteemi ning naha ja liigeste tervist. Tee kanepiõliga tutvust seda oma hommikupudru või jogurti peale lisades või pastasid ja suppe maitsestades, sest madala suitsemispunkti (160 kraadi) tõttu ta kuumtöötlemiseks ei sobi.

Rikkalikult mineraale, flavonoide, A-, E- ja erinevaid B-grupi vitamiine sisaldav kõrvitsaseemneõli leevendab maksavaevusi ning toetab küünte, juuste ja luustiku heaolu. Toidulaual sobib kõrvitsaseemneõli lisama roogadele täidlast, meeleolu tõstvat mekki.
Emile Noel kanepiseemneõli 250ml hind aprillis 7.50 eur, püsikliendile 6.98, tavahind 10.00
Emile Noel kõrvitsaseemneõli 250ml hind aprillis 10.12 eur, püsikliendile 9.41, tavahind 13.49

Kevadiselt kergete ja värskete roogade juurde vali veinile vahelduseks karastav õunasiider. Saksa mahetootja ELM-i kohalikest õuntest valminud siidrite pehmelt puuviljane mekk sobib täiendama erinevaid salateid, köögiviljatoite ning valgest lihast valmistatud roogasid.
ELM Kultapfel kuiv ja poolkuiv siider 750ml hind aprillis 2.92 eur, püsikliendile 2.71, tavahind 3.89

Kommi või küpsist? Ära kõhkle, võta mõlemat, sest aprillis on mitmete maiustuste hinnad 25% soodsamad. Kas eelistad Duetto mõrušokolaadiga küpsiseid või Pagar Võtaks rosinatega tatraküpsiseid, datli-kookose komme või meemartsipani, Vivani kirssidega mõrušokolaadibatooni või mandli- ja apelsinimaitselist riisipiimašokolaadi - suu saab igatahes magusaks ja meel mõnusaks.

Kuiv nahk teeb meele mõruks? Vaheta oma tavapärane dušigeel ja seep tõhusama niisutuse vastu välja. Emma Noeli argaaniaõliga dušigeel ning sheavõiga seep sobivad ka tundlikule ning täiendavat niisutust vajavale nahale. Kodumaise ökopuhastusvahendite tootja Biominerata sidrunheinalõhnaline nõudepesuvahend ammutab oma tõhususe suhkrutensiididest ning küürib Su nõud puhtaks ilma, et kätele kahju teeks. 
Emma Noel dušigeel argaaniaõliga hind aprillis 10.28 eur, püsikliendile 9.56, tavahind 13.70
Emma Noel sheavõiga seep 3x150g hind aprillis 7.42 eur, püsikliendile 6.90, tavahind 9.89
Biominerata nõudepesuvahend sidrunheinaga 500ml hind aprillis 2.59 eur, püsikliendile 2.41, tavahind 3.99

Fotod: tootjad

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid