/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
04 juuni
2014

Soodsa hinnaga suvised ökoveinid Hispaaniast ja Itaaliast

Lõpuks ometi on suvi käes. Suveõhtuteks ja suvisteks aiapidudeks sobivad hästi aromaatsed ja värsked, puuviljased ja kerged valged või roosad veinid. Just sellised soodsa hinnaga suveveinid jõudsid meile Hispaaniast ja Itaaliast.
Puuviljased värskendajad Hispaaniast
  • El Torito Blanco, La Mancha DOP: kuiv, värske ja puuviljane, kerge ja aromaatne valge vein Aireni viinamarjadest. Ideaalne lauavein soojemateks kuudeks, sobib kala- ja linnulihaga.
  • El Torito Rosado, Yecla DO:  kuiv ja kerge, värskendav ja puuviljane roosa vein Garnacha viinamarjadest. Ideaalne vein soojemateks kuudeks, grilltoitude ja paella (panniroog riisist, kalast või kanast ja köögiviljast) juurde.

Värsked naudingud Itaaliast

  • Chardonnay, Biovinum, Terre di Chieti IGP: aromaatne, värske ja puuviljane, kerge ja harmooniline valge vein Chardonnay viinamarjadest. Sobiv kaaslane kala ja kergemate köögiviljatoitude kõrvale, ka lihtsalt meeldiv igapäevavein.
  • Collina Bianco, Terre di Chieti IG: kuiv ja puuviljane, värske suvine vein Malvasia ja Trebbiano viinamarjadest. Sobib linnuliha ja koorekastmes pasta kõrvale.

Ökoveinid on valminud looduslikult ehk kemikaalide ja kunstväetisteta kasvanud viinamarjadest. Tänu sellele on need veinid ka eriti rikkaliku aroomi ja maitsega. Ökoveinid tuletavad meelde, et veini nautimisel olgu esikohal kvaliteet, mitte kvantiteet. 0,75 l veinide hind on 5,50 eurot.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Foto: Biomarket
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid