/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 detsember
2017

Siit leiad kõik detsembri sooduspakkumised

Kook ahju, smuuti klaasi ja meeled mahedaks - need on jõulukuu märksõnad Biomarketis. Sel kuul pakume sulle küpsetamiseks vajalikku köögikraami, jõulupingete leevendamiseks koduspaa tooteid ning uudisena Biomarketis ka kaht kodumasinat, millega jõulutralli vahele tervislikke smuutisid valmistada. 
Pühadeaja koogid on rammusad ja rikkalikud, pakatades vürtsidest, pähklitest ja maiustest. Jõulumaitse toovad keelele piparkoogivürtsid nelk, kaneel, kardemon ja muskaatpähkel, vürtsidele lisavad pidulikkust lopsakad šokolaadiglasuurid ja uhkeldavad koogikaunistused.
Detsembris leiad Biomarketist hää hinnaga küpsetamiseks mõeldud kuvertüüršokolaade, vürtse ning muudki vajalikku. Ahi sooja ja põll ette, sest jõulutaat on meie poole teel! Edasi...

Kuidas jõulutrallis selge pea ja rahulik meel säilitada? Leia enda jaoks veidi aega, et hoolitseda oma ihu ja meelte eest. Hoolitsev massaaž lõõgastab lihaseid, rikkalikud kehakreemid toidavad nahka ning toidulisandid toetavad sisemist sära. 
Tassike teed aitab selgitada sassis mõtteid ja küünlavalgus koondab tähelepanu olulisele. Nii pead jõulukuu toimetustele vapralt vastu ning jaksad oma sära teistelegi jagada. 
Leia lõõgastavad pakkumised siit

Jõulukuul on piparkook ühes ja verivorst teises käes. Kuidas aga lookas pidulaudade kiuste tervislikult toituda, kui peolaua ahvatlused silme ees kirjuks võtavad? Alusta päeva tervisliku smuutiga, mis pakatamas vajalikest vitamiinidest ja mineraalainetest, kasulikest rasvhapetest ning kõhusõbralikest kiudainetest. 
Jõulukuul leiad Biomarketist kvaliteetsed WMF blenderid, millega saad smuutisid valmistada kasvõi seitsmele päkapikule. 

Sel kuul leiad me sooduspakkumiste hulgast kena valiku taimseid piimasid, kohvi ja teed. Jõulutunnet loovad glögid ja piparkoogid, päkapikkude kommikotti täidavad mahedad maiused.









LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid