/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 august
2017

Siin on kõik augustikuised sooduspakkumised üheskoos!

Klientide lemmiktooted -25%, toekad hommikusöögid -20%, ökopuuvillast intiimhügieenitooted -20% ja ihusõbralikud vedelseebid -15% - nii palju nii häid pakkumisi on Biomarketil Sulle augustikuus! Astu läbi lähimast Biomarketist ja täienda oma varusid heade hindadega! 
Augustis leiad Biomarketist mitmed vanad lemmikud ja uued üllatajad tervelt veerandi võrra soodsama hinnaga. Kuiv õunasiider ja -äädikas Saksamaalt, kvaliteetsed kalakonservid Inglismaalt, karamelline kookospalmisuhkur Indoneesiast ja aromaatne kohv Paapua Uus-Guineast on Sulle kindlasti juba ammu tuttavad, Primavera saunaõlid on aga sooduspakkumises esimest korda ning väärivad kindlasti katsetamist.
Loe edasi ja leia oma lemmikud tavapärasest hulga parema hinnaga!


Toimekas päev peab ikka korraliku hommikusöögiga algama, selles vaevalt keegi kahtleb. Kui oluline hommikusöök aga tegelikult on ja mida  peaks sööma, et toimetamiseks jaksu jaguks ja kõht kenasti järgmise toidukorrani täis püsiks?
Mida eelistada ja mida vältida? Kuidas hoida hommikusöögiga  tervist ja säilitada kaalu?   
Leia vastused oma küsimustele ja Biomarketi augustikuised hommikusöögipakkumised siit.



Kas tead, et  tavalised hügieenisidemed ja tampoonid võivad tekitada suguelunditel ärritust, mis mõjutab oluliselt naise enesetunnet? Sinu tervisele on oluline, et intiimpiirkonnas kasutatavad tooted valmistatud võimalikult naturaalsetest materjalidest.
Augustis pakumegi Sulle 20% soodsamalt Masmi ihusõbralikke hügieenitooteid, mille valik katab pea kõik vajadused, mida isiklikus hügieenis ette võib tulla.  
Loe lähemalt meie blogist. 


Augustis jätkame juulikuus menukaks osutunud Soneti vedelseepide sooduspakkumist - ikka selleks, et saaksid käed puhtaks tõhusalt ja nahasõbralikult.
Kätepesu ei pea olema vaid möödaminnes korda saadetud tegevus. Soe vesi ja meeliköitvad lõhnad muudavad ka selle argise toimingu meeldejäävaks kogemuseks. Mis teeb kätepesu Soneti seepidega aga nii eriliseks ja meeldejäävaks, saad teada, kui loed edasi meie blogist.


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid