/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
31 august
2015

Septembris mitmed klientide lemmikud -25%!

Mihklikuul septembris ootavad sind Biomarketis mitmed meie klientide lemmiktooted lausa 25% soodsamalt - kookosõli nii tavapärasel kui lõhnatustatud kujul, puljongikuubikud, teed ja mitut sorti kohvi, mitmekülgne leedrisiirup ja laste lemmik kakaojook ning maiustamiseks riisipiimašokolaad. 

  • Emile Noëli kookosõli
    340 ml
    9,00 EUR (tavahind 12,00 EUR)

Külmpressi kookosõli sobib ideaalselt küpsetamiseks ja praadimiseks, samuti kasutamiseks magustoitudes. Kookosõli talub kuumust paremini kui teised külmprotsessi meetodil valmistatud taimeõlid. Kookosõli kuumutades ei teki isegi kõrgetel temperatuuridel, nt pannil praadides kahjulikke aineid.

  • Emile Noëli lõhnatustatud kookosõli 500 ml 7,76 EUR (tavahind 10,35 EUR)

Lõhnatustatud kookosõli on neutraalse maitsega ja sellel on veeauruga eemaldatud kookose lõhn, kuid kõik õli kasulikud omadused on alles. See võimaldab kasutada tervislikku kookosõli praadimiseks ja küpsetamiseks palju laiemalt – lisaks magusatele toitudele ka soolaste roogade valmistamiseks. 

Loe kookosõli kasulikest omadustest ja kasutusvõimalustest meie blogist

  • Natur Compagnie vähese soolaga köögiviljapuljongikuubikud 

    8 tk 1,58 EUR (tavahind 2,10 EUR)

Puljongikuubikute puhul on tavapärane, et neis kasutatakse maitsetugevdajat. Natur Compagnie puljongikuubikutest seda ei leia. Samuti on need värvi-, lõhna- ja säilitusaineteta ega sisalda modifitseeritud tärklist. Natur Compagnie puljongid on mitmekülgsed ning sobivad täiustama paljude roogade maitset.

  • Hollala leedriõiesiirup 500 ml 6,60 EUR (tavahind 8,80 EUR)

Nirista jäätisele, jogurtile, puuviljadele, pannkookidele või salatikastmesse, sortsuta tee või prosecco sisse või sega lihtsalt tavalise või mineraalveega värskendavaks joogiks – leedriõiesiirupil on rikkalikult kasutusvõimalusi.

  • WeCoffee kohvioad Miscela Espresso 

    250 g 4,73 EUR (tavahind 6,30 EUR)

WeCoffee espressoubadel on kõik need omadused, mis on teinud Itaalia kohvi kuulsaks üle maailma. Segu on loodud traditsioonilise espresso valmistamiseks ning  ideaalselt kõigile neile, kes eelistavat kangemat ja teravama maitsega kohvi.

  • Simon Levelti kohv Dolce 250 g
    4,24 EUR (tavahind 5,65 EUR)

Aromaatne ja täidlase maitsega 100% araabika kohv Lõuna-Ameerikast. Sobib kohvi valmistamiseks filtermasinaga või presskannus.

  • Simon Levelti kohv Indoneesia 250 g 4,22 EUR (tavahind 5,62 EUR)

Külluslik, rikkaliku aroomiga keskmise röstiga kohv 100% araabika ubadest, mille maitses on tunda Kreeka pähklit ja seedrit. Vürtsika ja kauakestva järelmaitsega. Sobib kohvi valmistamiseks filtermasinaga või presskannus. 

  • Simon Levelti rooibose tee 125 g
    3,68 EUR (tavahind 4,90 EUR)
Pehme maitsega aromaatne taimetee Lõuna-Aafrikast. Rooibose tee ei sisalda kofeiini, vaid on vastupidi hoopis rahustava toimega ning sobib tänu sellele hästi õhtuseks joogiks. Jaapanis usutakse, et rooibose tee pikendab elu ning seda kutsutaksegi pikaealisuse teeks. Seda põhjusel, et see ainult Aafrikas kasvav punast tooni tee sisaldab rohkesti antioksüdante.

  • Vivani laste kakaojook 400 g
    3,86 EUR (tavahind 5,15 EUR)

Roosuhkruga magustatud kakaopulber sobib nii kuuma kui külma joogi valmistamiseks. Lihtsalt sega piimaga ning suud vett jooksma ajav jook ongi valmis. 

  • Vivani riisipiimašokolaad pähklikreemiga
    35 g 0,94 EUR (tavahind 1,25 EUR)

100% taimne maiustus kõikidele valge šokolaadi sõpradele! Lehmapiima asemel on selles kasutatud riisipiimapulbrit. Maitses pole muidugi mingit vahet tunda ja see selle käepärase maiustuse nii eriliseks muudabki.

Pakkumised kehtivad kuni 30.09.2015 või kuni kaupa jätkub. Hindadele lisandub püsikliendisoodustus -7%. Tervislikku mihklikuud!
Fotod: tootjad 
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid