/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 september
2016

Rudolfsi lastetoidud septembris tutvumishinnaga -15% soodsamalt

Head uudised pere pisemaile! Biomarketist leiab nüüd vahva valiku Rudolfsi beebitoite, mis valminud Eestis ja Lätis kasvanud viljadest ning võitnud 2012. aastal Läti ökotoote kuldmedali.

Rudolfsi beebitoitude retseptid on välja töötatud koostöös Läti Riikliku Aiandusinstituudi ja Põllumajandusülikooliga ning heaks kiidetud Läti Pediaatrilise Gastroenteroloogia Ühingu poolt. Mis aga kõige tähtsam – püreed ja pudrud maitsevad hästi beebidele ja annavad hingetõmbeaega vanematele. Muidugi on kõige toredam, kui emal-isal mahti beebi igaks söögikorraks värske roog valmistada, aga teinekord kulub aeg omavahelises mänguhoos, pikkadel jalutuskäikudel ja koduseid toimetusi tehes nagu võluväel ning just selleks puhuks on Rudolfsil pakkuda mitut sorti püreesid ja putru. Valikus on puuvilja- ja marjapüreed ning kaerahelbepuder alates 6 kuu vanustele imikutele,  küpsistega maiuspala alates 7. elukuust ning juba toekamad toidud 8-kuustele ja vanematele. Nagu iga uue asjaga, tasub ka Rudolfsi lastetoitude imikule tutvustamisega alustada tasa ja targu. Lusikahaaval uute maitsetega harjudes saab kohanemiseks aega nii puhas maitsemeel kui õrn seedesüsteem.

Rudolfsi imikutoidud ei sisalda kunstlikke lisaaineid (värvi- ja lõhnaained, säilitusained, paksendajad jms) ning on pakendatud BPA-vabadesse turvavaakumsulguriga pakenditesse. Peale avamist tuleb beebitoite hoida külmkapis ja tarbida kahe ööpäeva jooksul.

Sügiskuul saad Rudolfsi lastetoitudega tutvust teha 15% soodsamalt, püsikliendile lisandub veel täiendav 7% hinnasoodustust. Rudolfsi valikust leiad järgmised tooted: 

  • Õuna- ja mustikapüree (soovitatav alates 6. elukuust) 
    Koostisained: õun* 80%, mustikad* 11%, fruktoos, vesi
  • Õuna- ja ploomipüree (soovitatav alates 6. elukuust)
    Koostisained: õun* 70%, ploom* 12%, vesi, fruktoos
  • Kõrvitsa-, porgandi- ja kartulipüree (soovitatav alates 6. elukuust) Koostisained: kõrvits* 30%, kartul* 30%, vesi, porgand* 15%.
  • Riisipuder õuna ja pirniga (soovitatav alates 6. elukuust) 
    Koostisained: piim*, vesi, riis* 7%, fruktoos, õun* 5%, pirn* 5%.
  • Täisterakaerahelbepuder (soovitatav alates 6. elukuust) 
    Koostisained: piim*, vesi, täisterakaerahelbed* 9%, fruktoos
  • Pirni- ja ploomipüree küpsistega (soovitatav alates 7. elukuust) Koostisained: pirn* 74%, ploom* 10%, vesi, küpsised* 6% (nisujahu, suhkur, või, hapukoor, kartulitärklis), fruktoos. Võib sisaldada piima-, muna-, maapähkli-, pähkli- ja sojajääke
  • Köögiviljapüree pasta ja kanalihaga (soovitatav alates 8. elukuust) Koostisained: köögiviljad* 50% (tomat, porgand), vesi, kanaliha* 8%, täisterapasta* 6% (täisteranisujahu, vesi)
  • Köögiviljapüree tatra ja veiselihaga (soovitatav alates 8. elukuust) Koostisained: vesi, köögiviljad* 34% (porgand, suvikõrvits), piim*, loomaliha* 9%, tatar* 8%
*pärit kontrollitud mahepõllumajandusest

Fotod: tootja

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid