/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
21 oktoober
2015

Puuviljanädalad Biomarketis: maitsvad ja mahlased ökopuuviljad eriti hea hinnaga

Sügisel ja talvel kipub värsket ja vitamiinirohket jääma toidulaual vähemaks. Seepärast tõstame Biomarketis nüüd igal nädalal ausse ühe maitsva ja mahlase ökopuuvilja, mida pakume eriti hea hinnaga. Ikka selleks, et vitamiine jõuaks su toidulauale rohkem.

Sel nädalal pakume maiustamiseks tervislikke mandariine. Tsitruselised on maailmas ühed enim taimekaitsevahenditega pritsitud viljad, samuti töödeldakse neid sünteetiliste vahade ja säilitusainetega. Seepärast tasub tsitruselisi ostes eelistada mahedalt ehk puhtalt kasvanud puuvilju. Eriti kui toiduks soovitakse kasutada ka tsitruseliste koori, on ökopuuviljad ainuvõimalik valik.

Mandariinid soodustavad seedimist ning mandariinimahla bioaktiivsed ained pärsivad seedekulglas nii bakterite kui ka mikroseente paljunemist. Päikselised mandariinid sisaldavad kenasti A- ja C-vitamiini ning kaaliumi ja magneesiumi, rauda ja foolhapet, ent kaloreid annavad need õige vähe.

Sel nädalal pakume päikselises Hispaanias mahedalt kasvanud mandariine kampaaniahinnaga 2,39 eurot kilo. Tere tulemast Biomarketi puuviljanädalatele!

Foto: Biomarket

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid