/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
11 august
2014

Puuderda nägu päikesekiirtega – Dr. Hauschka päikesepuudri eriväljaanne

Alates augustist on müügil Dr. Hauschka päikesepuudri piiratud koguses eriväljanne. Ilutooteid, mida kaunistab kunst, pole maailmas just palju.
Dr. Hauscka päikesepuudrit ehib illustraator Tina Berningi akvarell.
Rahvusvaheliselt hinnatud kunstnik on sarja kasutaja juba aastaid ja nii on teosel sügavam sisu. „Minu jaoks ei tähenda Dr. Hauschka üksnes looduslikkust ja jätkusuutlikkust, vaid ka sensuaalsust, taevalikku rahu ja erilist aroomidemaailma. Mu akvarell ühendab kõik need meeleolud...“, räägib Tina.

Puudritoos ise käib väikesesse riidest kotikesse, mille taskust leiab siidistest kitsekarvadest puudripintsli. Päikesepuuder on imetoode – sellega saab meelitada jumele päikeseõhetuse nii sumedal augustikuul kui ka sombusel sügisel ja krõbekülmal talvelgi. Matt ja soe terrakota sobib iga nahatooniga ning koostisained – need on Dr. Hauschkale omaselt esmaklassilised ja nahka mitte ainult kaunistavad, vaid ka hooldavad. Päikesepuudril on ka aroomteraapiline toime, sest selle õrn lõhnabukett ülendab tuju. Loe puudrist ja päikesekuldse jumestuse nippidest lähemalt Dr. Hauschka veebilehelt.

Uue päikesepuudri esitlused:

  • Kaubamaja Biomarketis tutvustab päikesepuudrit 19. ja 27. augustil kl 16-19 looduskosmeetik Margit Järva.
  • Solarise Biomarketis tutvustab päikesepuudrit 19., 21., 26., 28. augustil kl 16-20 jumestuskunstnik Martina Midrilin Mikfelt.


Foto: Dr. Hauschka

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid