/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
22 aprill
2014

Proovi soodsamalt – niisutav ja hooldav kameeliaseemneõli

Jaapanis hinnatud iluhooldusõli, kameeliaseemneõli niisutab ja pehmendab tõhusalt tundlikku, kuiva ja allergilisusele kalduvat nahka. Nüüd saad seda imelist õli proovida 30% soodsamalt. 
Kameeliaseemneõli sobib kõikidele nahatüüpidele, kuid eriti hästi tuleb selle toime välja tundliku, kuiva ja allergilise naha korral. GlA ehk gammalinoleenhappe poolest rikas õli toetab naha uuenemist ning taastab naha elastsuse ja tasakaalu. GLA on küllastumatu oomega-6-rasvhape, mis on oluline naha normaalsete funktsioonide säilitamiseks. Õli niisutab nahka ning jätab selle pehmeks ja siledaks.

Väärtuslik kameeliaseemneõli mõjub ärritunud nahale rahustavalt ja punetust vähendavalt. Õli leevendab ka aknepuhanguid. Rakkude ainevahetust ja rasunäärmete eritust reguleerides aitab õli taastada naha tasakaalu ja avada poorid, mis omakorda aitab ennetada akne tekkimist.

Kameeliaseemneõli on kerge õli ega ummista poore. Pärast naha puhastamist masseeri õli niiskele nahale. Õli imendub kiiresti ega jäta nahka õliseks. Õli võib segada ka jojoobi- või mandliõliga.

Proovi seda väärtuslikku õli 30% soodsamalt – 30 ml õli hind nüüd 11,03 EUR (tavahind 15,75 EUR).

Primavera looduspuhtad õlid sisaldavad ainult algallikaks oleva taime õli. Taimede viljadest, pähklitest ja seemnetest valmistatud väärtuslike õlide koostis on sarnane meie naha rasukihiga, sisaldades olulisi rasvhappeid, letsitiini, vitamiine ja muid kasulikke komponente. Et kõiki neid aineid säiliks õlis võimalikult palju, on Primavera õlid valmistatud külmpressi meetodil.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid