/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
06 veebruar
2019

Pesu puhtaks. Loomulikult!

Mäletan lapsepõlvest, et maailma parim tunne oli see, kui päeval pesi ema voodipesud ära, ning õhtul peale saunas käiku sai puhaste ja värskete linade vahele pugeda. Uni oli tuhat korda magusam ja oi kui mõnus oli olla. Ühel hetkel hakkas rikkuma rõõmu vaid sügelus nahal, mida tekitasid pesupehmendajates ja pesupulbris sisalduvad lõhna- ja värvained, ning tensiidid. 
Biomarketis on aga sel kuul Soneti ihu- ja loodussõbralikud pesuvahendid 15% soodsamad, et saaksid puhaste linade vahele hüpata, ilma nahalöövet kartmata. 
Saksamaal Bodeni järvel lähedal asuv antroposoofilise suunitlusega Soneti tehas sündis omal ajal keskkonnateadlikke inimesi raputanud avastusest, et puhastusainetes sisalduvad tensiidid satuvad varem või hiljem põhjavette, reostades nii ka meie joogivett. Nii rajatigi täiesti uudsetele põhimõtetele tuginev puhastusvahendite tehas, kus asuti valmistama keskkonnasõbralikke tooteid, mis põhinevad täielikult biolagunevatel taimsetel toorainetel.  
Põhikomponendid, millest pesuaineid valmistatakse, on mahedalt toodetud oliiviõli, kookosõli, rapsiõli ja palmirasv. Meeldiva lõhna annavad toodetele mahepõllunduslikult toodetud eeterlikud õlid. Kõik need looduslikud koostisosad seob üheks tervikuks aga eriliselt töödeldud vesi. Nimelt energiseeritakse Soneti toodetes kasutatavat vett spetsiaalses veekeerutajas, kus vesi keerleb läbi kaheteistkümne üksteise kohal asetseva munakujulise klaasanuma, millest igaühte on paigutatud vääriskivi, millega vesi anumast läbi keereldes kokku puutub, saavutades allikavee kvaliteedi. Päevas kasutab tehas kuni 7000 liitrit vett, mis kõik läbib veekeerutaja, varustades ka kõiki töötajaid joogiveega.  
Pildil: Läbi 12 vääriskividega klaasnõu keereldes laeb vesi ennast energiat täis ja saavutab allikavee kvaliteedi, selgitab Soneti tegevjuht Gerhard Heid.

Kõikidele Soneti pesu- ja puhastusvahenditele lisatakse ka rütmilisel meetodil valmistatud palsamlikke lisandeid. Selleks kasutab Sonett loorberit, oliiviõli, roosituhka, viirukit, kulda ja mürri. Need rütmiseeritakse kaheksakujulises oloidsegajas ning lisatakse valmistoodetesse väikestes kogustes.
Pildil: Soneti tegevjuht Beate Oberdorfer näitab, kuidas valmistatakse toodetesse lisamiseks palsamlikke lisandeid rütmiliselt liikuvas oloidsegajas.

Lisaks ihule ka loodussõbralik

Kui tavalistes pesuvahendites on pesuaine, pehmendaja ja valgendaja segatud kokku ühte tootesse, siis Sonett on valinud teise tee.  Nii saab Soneti pesupesemisvahendite puhul iga vahendit doseerida vastavalt kohaliku vee kareduse ja rõivaesemete määrdumisastmele. Selline mitmeosaline pesemisviis on kõige säästlikum ja keskkonnasõbralikum. Loodussäästlikku mõtteviisi toetab ka võimalus vedelaid pesuvahendeid oma taarasse osta. Pane tähele, et kõik Soneti tooted sobivad ka allergikutele ning neile, kes eelistavad lõhnavabu tooteid, on Sonetil varuks neutraalne sari.

Tee tutvust sellel kuul kampaanias olevate Soneti pesuvahendite ja soodushindadega SIIN.

*Pea meeles, et Biomarketi poes lisandub ka kampaaniahinnale veel 7% kliendikaardi soodustust.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid