/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
31 august
2018

Pesu puhtaks ihusõbralikult

Oled Sa Soneti loodus- ja ihusõbralike pesuvahenditega tuttav? Kui jah, siis küllap tead, et Soneti looduslikud pesu- ja puhastusvahendid ei sisalda naftakeemiast valmistatud tensiide, ensüüme ega teisi allergeene, kunstlikke lõhna-, värv- ega säilitusaineid. Mida aga oma pesu pesemisel tähele panna? Loe edasi blogist.




Puhtusest lõhnavat "sirelihõngulist" pesu on küll kapist mõnus välja võtta, aga kas puhtus ei peaks olema mitte ilma lõhnata ? Pesupehmendajad ja tugevad konsentreeritud ning lõhnastatud pesupulbrid on põhjuseks väga paljudele nahaärritustele, allergiatele ja ka peavaludele. Paljusid tuntud pesupulbreid valmistatakse pertooleumitööstuse jääkmaterjalidest, mis ei ole sugugi looduslikud.

Soneti pesuvahendites ei ole kasutatud naftakeemiast valmistatud aineid, geenitehnoloogiat, ensüüme, sünteetilisi lõhna- ega värvaineid.

Soneti pesuvahendid sobivad ühtviisi hästi nii tundlikule kui ka allergilisele ihule. Tavalised pesuvahendid sisaldavad valdavalt naftakeemiast valmistatud aineid, mis biolagunevad raskesti või üldse mitte ning kogunevad veekogudesse.

Soneti puhastusvahendid põhinevad taimsel seebil, mis on valmistatud ainult sertifitseeritud mahepõllumajandusest pärinevatest taimeõlidest. Nii toetavad Soneti tooted monokultuuride, pestitsiidide ja kunstväetisteta põllumajandust. 

Kõik Soneti tooted on 100% biolagunevad. Need ei sisalda naftakeemiast valmistatud tensiide, ensüüme ega teisi allergeene. Soneti tooted ei sisalda ka kunstlikke lõhna-, värvi- ega säilitusaineid. Kõik õlid ja eeterlikud õlid on toodetud 100% kontrollitult mahedalt või biodünaamiliselt. Soneti toodetes ei kasutata geeni- ega nanotehnoloogiat ning Sonetis ei tehta loomkatseid.  


 Pese pesu teadlikult!

  • Sorteeri tume ja hele pesu eraldi, et vältida värvide tuhmimust
  • Pööra kirjud riided enne pesemist pahupidi, see hoiab värvid erksana
  • Tühjenda rõivaste taskud ning sulge lukud ja nööbid
  • Eriti määrdunud rõivaid töötle enne pesemist Soneti sapiseebiga
  • Ära pressi pesumasina trumlit tihedalt pesu täis. Paras pesukogus on selline, mida ei pea masinasse kokku suruma.
  • Ära kuluta vett ja energiat pooliku masinatäie pesu pesemisele. Kui su pesumasin võimaldab, kasuta vajadusel poole pesu programmi.
  • Kui pesumasin on töö lõpetanud, võta pesu masinast kohe välja, sest masina soe ja niiske keskkond soodustab mikroorganismide paljunemist
  • Eelista õhu käes pesu kuivatamist trummelkuivatusele
  • Hoia pesuvahendi sahtel ja pesumasina luuk pesukordade vahel avatuna

Septembris pakume Sulle Soneti pesupesemisvahendeid 15% soodsama hinnaga, püsiklientidele lisandub täiendav soodustus 7% 



LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid