/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 november
2015

Novembris mitmed klientide armastatud hügieeni- ja tervisetooted -25%

Mardi- ja kadrikuul novembris pakume 25% soodsamalt mitmeid meie klientide armastatud hügieeni- ja tervisetooteid – šampoone ja dušigeeli, vedelseepe ja tampoone, pesukaitsmeid ja vatipatju ning porgandiõli ja magneesiumiõli.

  • Unique`i šampoon värvitud juustele
    250 ml 7,05 EUR (tavahind 9,40 EUR)

Juukseid kosutav šampoon sisaldab mahedat kanarbikuekstrakti, mis aitab säilitada juuksetooni kauakestva sära ja läike. Piimavalgud ja taimeekstraktid tugevdavad ja toidavad juukseid, muutes need pehmeks ja kergesti kammitavaks. Värvide erksust säilitav ja kuumakahjustusi leevendav šampoon taastab värvitud, keemiliselt töödeldud ja kuivade juuste niiskustasakaalu. Pärast pesu jääb juustesse mahe rukkilillearoom. 

  • Unique`i niisutav šampoon
    250 ml 7,05 EUR (tavahind 9,40 EUR)

Puhtast loodusest pärinevaid taimeekstrakte sisaldav šampoon on loodud toitma ja niisutama hapraid ja kahjustatud juukseid. Tõhus, piimavalkudest pakatav rukkilillelõhnaline šampoon aitab taastada juuste loomuliku niiskustasakaalu, silub kahjustusi ja lisab läiget. 

  • Emma Noëli dušigeel tsitruselistega
    1 l 10,28 EUR (tavahind 13,70 EUR)

Värskendavad raudürdi, sidruni ja teiste tsitruseliste aroomid ergutavad meeli. Looduslike toimeainetega dušigeelil on nahasõbralik ph - 7,5. 

  • Emma Noëli porgandiõli

    50 ml 6,68 EUR (tavahind 8,90 EUR)

Porgandite leotamisel päevalilleõlis saadud õli on hea beetakaroteeni ja antioksüdantide (vitamiin E) allikas ning annab nahale särava jume. Masseeri õrnalt näole ja kehale. 

  • Soneti vedelseepide kinkekomplekt
    3 x 120 ml 7,09 EUR (tavahind 9,45 EUR)

Kolm õrna ja nahka toitvat vedelseepi kätele ja kehale – roosi, rosmariini ja seitsme taime vedelseep (seitse taime on lavendel, münt, mägi-piparrohi, muskaatsalvei, rododendron, koriander ja pipar). 

  • Masmi tampoonid regular
    18 tk 2,29 EUR (tavahind 3.05 EUR)
  • Masmi pesukaitsmed
    30 tk 2,51 EUR (tavahind 3,35 EUR)
  • Masmi kosmeetilised vatipadjad
    80 tk 1,31 EUR (tavahind 1,75 EUR) 

Günekoloogid ja ämmaemandad soovitavad intiimhügieenivahenditena kasutada ökopuuvillast valmistatud tooteid. Masmi sarja ökopuuvillast tooted on keskkonnasõbralik, tervislik ja looduslik valik. Masmi tooted ei sisalda lõhnaaineid, viskoosi, superabsorbente ning neid ei ole pleegitatud klooriga. Loe Masmi sarjast lähemalt meie blogist

  • Reedel Vara magneesiumiõli 200 ml 3,94 EUR (tavahind 5,25 EUR)

Looduslikku päritolu magneesiumiõli on suurepärane magneesiumiallikas kogu kehale. Magneesium on tuntud kui sisemise rahu mineraal, mis muudab meid stressile vastupidavamaks, rahustab närvisüsteemi ja tagab hea une. Samuti annab see jõudu ja energiat ning suurendab vastupidavust, olles tõhusaks abiliseks sportijatele. 

  • Reedel Vara magneesiumigeel
    150 ml 3,59 EUR (tavahind 4,79 EUR)

Magneesiumigeeli on mugav kasutada nii väiksemale pinges piirkonnale kui suuremale alale kandmiseks. Geeli põhiline koostisosa on looduslikku päritolu magneesiumkloriid. Magneesiumiõlist erineb geel konsistentsi poolest. 

Pakkumised kehtivad kuni 30. novembrini 2015 või kuni kaupa jätkub. Hindadele lisandub püsikliendisoodustus -7%.

Fotod: tootjad

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid