/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 veebruar
2016

Mustamäe Biomarket kutsub külla: avamispakkumised kuni -40%!

Juba paari päeva pärast, 12. veebruaril avame uhiuues Mustamäe Keskuses Tallinnas Tammsaare teel oma kaheksanda kaupluse - Mustamäe Biomarketi. Ikka selleks, et pakkuda ka mustamäelastele kodu lähedal tervislikke ja loodussõbralikke mahetooteid ning aidata neil saada tervemaks ja rõõmsamaks. 
Uus kauplus asub uhiuues Mustamäe Keskuses Tallinnas Tammsaare tee ääres, Sõpruse puiestee ja Mustamäe tee vahelisel alal, täpsemalt aadressil Tammsaare tee 104a. Keskuse uksed avanevad külastajatele reedel, 12. veebruaril kell 14. 


Mustamäe Keskus pakub oma külastajatele palju enamat kui tavaline kaubanduskeskus. Suures meelelahutus- ja ostukeskuses leiavad meelepärast tegevust igas eas külastajad. Lisaks mitmetele toidukohtadele, kuue saaliga Apollo kobarkinole ja Eesti esimesele Lottemaa siseruumide teemapargile on keskuses veel Rimi toidupood, MyFitnessi spordiklubi ja palju kaupluseid. Uue Biomarketi leiad suurest keskusest üles Rimi toidupoe poolsest otsast.


Uues Biomarketis ootab  mustamäelasi kõik vajalik nii tervislikeks ja maitsvateks igapäevaostudeks kui kingitusteks -  mahepõllunduslikult kasvatatud ja valmistatud puhta maitsega tervislikud toidukaubad, looduskosmeetika ning looduslikud kodupuhastusvahendid. Mustamäe Biomarketis pakume ka heaolu- ja lõõgastustooteid, näiteks aroomi- ja massaažiõlisid ning viirukeid.


Avamise puhul ootavad külastajaid uues Biomarketis mitmed head, tavahinnast lausa kuni 40% soodsamad pakkumised. Püsiklient ostab veelgi soodsamalt - pakkumistele lisandub 7% püsikliendisoodustus.  Kuidas püsikliendiks saada ja milliseid soodustusi püsikliendile veel pakume, loe lähemalt siit.
Fotod: Biomarket
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid