/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 märts
2014

Märtsis mitmed armastatud tooted 25% soodsamalt!

Märtsis pakume 25% soodsamalt mitmeid meie klientide armastatud tooteid – jojoobi ja mandli baasõli, halvaad, kanapuljongi kuubikuid, kõrvitsaseemneõli, naisteteed ja puhastavat teed ning varajaste porgandite püreed beebidele. 
  • Yogi puhastav tee 2.93 EUR / 17 pk (tavahind 3.90 EUR). Talve järel, kui söödud ja joodud rohkem ja toekamalt, aitab puhastav ajurveda ürdi- ja vürtsitee vabaneda kehal kõigest üleliigsest. 
  • Yogi naistetee 2.93 EUR / 17 pk (tavahind 3.90 EUR). Aromaatne ürdi- ja vürtsitee aitab naistel lõõgastada nii oma keha kui meelt, leida sisemine tasakaal ning päästa valla oma loovus.
  • Primavera jojoobi baasõli  3.75 EUR / 30 ml (tavahind 5 EUR). Armastatud õli, mis aitab hästi akne korral, toidab nahka ja muudab selle siidiselt pehmeks. 
  • Primavera mandli baasõli 3.26 EUR / 30 ml (tavahind 4.35 EUR). Populaarne mitmeotstarbeline õli on hea kõikidele nahatüüüpidele, kuid eriti hästi mõjub see väga kuivale ja tundlikule nahale. 
  • Allose halvaa  1.92 EUR / 75 g (tavahind 2.56 EUR). Toitev maiustus röstitud ja jahvatatud seesamiseemnetest ning aromaatsest meest. Kergelt mõrkas, pähklise maitsega halvaa maitseb hästi jogurti või piimaga ja ka niisama.
  • Emile Nōeli kõrvitsaseemneõli 8.25 EUR / 250 ml (tavahind 11 EUR). Tume ja tugeva maitsega, oomega-6- ja oomega-9-rasvhapete rikas õli sobib salatikastmeks. Sisaldab ka fütosteroole, mis aitavad hoida vere kolesteroolitaseme kontrolli all. 
  • Sunvali varajaste porgandite püree 0.89 EUR / 125 g (tavahind 1.49 EUR). Puhtast toorainest püreele ei ole lisatud suhkrut, soola, kunstlikke magus-, lõhna-, värv-, säilitus- ega muid lisaaineid.
  • Natur Compagnie kanapuljongi kuubikud 1.79 EUR / 88 g/8 tk (tavahind 2.39 EUR). Klassikaline ja universaalne mahelihast valmistatud puljong maitseb justkui kodutehtud ning sobib paljude toitude maitsestamiseks.
Pakkumised kehtivad kuni 31.03.2014 või kuni kaupa jätkub. Hindadele lisandub püsikliendisoodustus -7%. Tervislikku kevadkuud!
Fotod: tootjad
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid