/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 märts
2018

Märtsikuu pakkumised

Märtsis ootavad Sind Biomarketites tavapärasest soodsama hinnaga hambaharjad ja -pastad, naiste tervist ja ilu toetavad tooted ning kevadise kehapuhastuse abivahendid. 
Kas detoks on moodne sõnakõlks? Vajavad me kehad tõesti lisaks välisele hügieenile ka seespidist küürimist? Kui jah, siis kuidas ometi – seebi ja harjaga või on selleks ka nutikamaid viise? Sinu keha on üks äraütlemata nutikas süsteem, milles igal elundil ja elundkonnal oma ülesanne, jääkainete eemaldamise eest hoolitseb neist õige mitu. Kui aga keha isepuhastumisvõimest ei piisa, võid tuge leida hoolikalt valitud loodustoodetelt. Loe edasi siit. 


Naistena hoolitseme me pidevalt kellegi eest, olgu need siis meie lapsed-lapselapsed, kaaslane või vanemad.
Teiste eest hoolitsemine väärib siirast kiitust, kuid Sa ju tead, et anda jaksad vaid siis, kui hoiad ka oma tassi täidetuna. Ole oma tervise suhtes tähelepanelik, kuula oma keha ja hoia vaim värskena, nii jätkub Sinu sära ka Su lähedastele! Märtsis toetame Sinu heaolu erinevate looduslike tervisetoodetega, mis tugevdavad nii Sinu sisemist kui välimist sära. 

Hambapesu on igapäevane harjumus. Keskkonnasäästlikud hambaharjad ja sünteetilistest lisaainetest priid suuhügieenitooted võiksid olla osa sellest harjumusest.
Vali vannituppa bambusest valmistet hambaharjad, taimsetel ekstraktidel põhinevad hambapastad ja suuveed ning võta vajadusel hammaste ja luude tervist toetavaid toidulisandeid. Nii hoiad oma säravat naeratust ja teed ka meid ümbritsevale keskkonnale sõbrateene.
Loe edasi meie blogist. 

Ka märtsis leiad Biomarketi kauplustest mitmed klientide lemmiktooted tavapärasest 20% soodsama hinnaga.
Sel kuul pakume sulle kena valikut hommikusöögilauale, üht-teist küpsetamiseks ja kokkamiseks ning muidugi ka maiustusi.
Kasuta võimalust ning täienda oma toidukappi kauasäiliva mahekaubaga. 
Kui aga sellest kraamist midagi maistvat valmistad, jaga seda sotsiaalmeedias, kasutades #TervejaRõõmus, nii annad teistelegi eeskuju.

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid