/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 aprill
2019

Mahedad puu- ja köögiviljad on leidnud eestlaste toidulaual kindla koha!

Kes siis ei teaks, et hea tervise toetamiseks vajalik kogus puu- ja köögivilju on vähemalt 5 portsjonit päevas. Käsikäes tarbijate teadlikkuse kasvamisega ja üha paraneva toodete saadavusega on mahedate puu- ja köögiviljade tarbimine järjekindlalt suurenemas. Biomarketi lettidelt leiab nii teada-tuntud kodumaist kapsast-kartulit-porgandit, kui teinekord ka üsna eksootilisi välismaa vilju. Üks on kindel, need puu- ja köögiviljad on kontrollitud ja mahedad.

Miks peaksid puu- ja köögiviljad olema mahedad? Lisaks kindlusele, et kogu headus on kasvatatud ilma sünteetiliste väetiste ja taimekaitsemürkideta, maitseb mahe toit ehedalt. Väheoluline pole ka fakt, et mahedad puu- ja köögiviljad ei ole geneetiliselt muundatud. Kontrollitud mahepõllumajandusest pärit toidu tootmisel ja töötlemisel on nimelt keelatud kasutada transgeenseid organisme. Tehes ostud ökokauplusest võid olla kindle, et Sinu ostukorvi ei satu GMO-viljad. 

Loomulikus tempos ja keskkonnas kasvatatud puu- ja köögiviljad esindavad sõna-otseses mõttes viimaste aastate levinuimat toidutrendi “tagasi juurte juurde”, mis toob meid linnastumise, kiire elutempo ja suurtööstuste kiuste tagasi eheda, maitsva ja tervisliku juurde. Biomarketi meeskond on teinud aastaid pingutusi, et oma kaupluste puu- ja köögivilja valikut rikastada ja parandada, pakkudes seeläbi oma klientidele parimat mahetoodete valikut. Värske kauba saadavus on mõistagi mõjutatud hooaegadest. Biomarketi ostumeeskond hangib äsja valminud hooajalisi vilju oma partneritelt - mahepõllumajanduse ettevõtetelt Euroopas, aga ka Eestist. Hea näide on meie hea agent Alberto, kes suhtleb Itaalias kohalike põllumeestega igapäevaselt, korjab kokku info valminud saagi kohta ja edastab selle Biomarketi meeskonnale ning vastavalt tellimusele pannakse kaup Eesti poole nobedalt teele. 

Kevad on käes, värsket ja maitsvat sirgub nüüd küllaga ja meie valik suureneb iga nädalaga, astu läbi ja naudi!


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid