/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 detsember
2017

Leia hetk ja lõõgastu! 

Kuidas jõulutrallis selge pea ja rahulik meel säilitada? Leia enda jaoks veidi aega, et hoolitseda oma ihu ja meelte eest. Paitav massaaž, pehme nahk, sisemist sära toetavad toidulisandid, tassike teed ja rahustav küünlavalgus aitavad taastuda toimekatest päevast ning järgmisele reipamalt vastu astuda. 
Biomarketist leiad detsembris mitmeid tooteid, millega saad sisse seada oma väikese koduspaa, et keset jõulusehkendusi korraks aeg maha võtta. Vaata meie lõõgastavaid pakkumisi siit:

Pehme pai sinu ihule

Soe vann lõõgastab meeli, saun leevendab pingeid. Primavera saunaõlid sobivad ühtviisi nii vannivette kui leilikappa lisamiseks. Proovikomplekti kuulub rõõmsameelne apelsini-ingveri õli, värskendav greibi-laimi õli ning rahustav sidrunheina-seedriõli.

Primavera saunaõlide proovikomplekt, 3x10ml hind detsembris 6,36 eurot, püsikliendile 5,91 tavahind 7,95 

Talvistest ilmadest ja kuivast toaõhust räsitud ihu võib vajada tõhusamat niisutamist. Prantsuse mahetootja Emile Noeli sheavõist valmistatud kehavõided toidavad, taastavad, pehmendavad ning kaitsevad nahka. Kehavõietes kasutatav sheavõi pärineb Aafrikast, Burkina Fasost, kus kohalikud naised selle nahka hooldava toime juba aastasadu tagasi avastanud on.

Emil Noel kehavõie sheavõi ja kakaovõiga, 60 g hind detsembris 7,75 eurot, püsikliendile 7,21, tavahind 9,69

Emil Noel kehavõie sheavõi ja kookosega, 140g hind detsembris 10,56 eurot, püsikliendile 9,82, tavahind 13,20

Emil Noel kehavõie sheavõiga, 140g hind detsembris 10,40 eurot, püsikliendile 9,67, tavahind 13,00

Emil Noel sheavõi seep, 3x150g hind detsembris 7,91 eurot, püsikliendile 7,36, tavahind 9,89 

Saksa mahetootja Primavera orgaanilisest toorainest valmistatud baasõlid sobivad ühtviisi nii ihuhoolduseks kui massaažiks. Kesk-Ameerikas kasvava jojoobipuu viljadest valmistatud jojoobiõli tugevdab naha kaitsevõimet, tervendab küüsi ja juukseid ning pakub kaitset ka UV-kiirguse vastu. 
Maroko naispere iluarsenali kuuluv argaaniaõli pakatab A- ja E-vitamiinidest ning omega-9 rasvhapest, tugevdades naha vastupanuvõimet keskkonnamõjudele.
Magusmandlitest pressitav mandliõli varustab nahka A-, E- ja D-vitamiinidega, silub kortsukesi ning parandab jumet.

Primavera argaania baasõli, 30ml hind detsembris 9,76 eurot, püsikliendile 9,08, tavahind 12,20

Primavera jojoobi baasõli, 100ml hind detsembris 15,64  eurot, püsikliendile 14,55, tavahind 19,55

Primavera mandli baasõli, 100ml hind detsembris 12,79 eurot, püsikliendile 11,90, tavahind 15 

Terve välimus sünnib seespoolt

Kaunis jume, tugevad juuksed ning terved küüned vajavad teadlikku hoolt. Viridiani naha, juuste ja küünte ilukompleksi on kokku pakitud sünergiline kombinatsioon erinevatest vitamiinidest, mineraalidest ja fütotoitainetest nagu toidust asendamatute rasvhapete omastamist toetav biotiin, vereloomet toetav raud, immuunsüsteemi ning naha tervist tugevdav seleen, võimas antioksüdant ja kollageenitootja C-vitamiin jt.

Viridiani naha, juuste ja küünte ilukompleks, 30kps hind detsembris 10,36 eurot, püsikliendile 9,63, tavahind 12,95 

Kõõluste, sidemete ja naha sidekoe peamine komponent kollageen vastutab pringi naha ning vastupidavate küünte ja juuste eest. Eluea jooksul väheneb selle eluolulise valgu sisaldus organismis, põhjustades naha kuivust, kortse ja õhenemist. NaturesAid kollageeniga ilukompleks sisaldab hüdrolüüsitud, merelist päritolu kollageeni ja olulisi toetavaid toitaineid nagu C-vitamiin, tsink, vask, riboflaviin, niatsiin, biotiin, tugevdades sidekude ning hoolitsedes kõõluste ja sidemete eest.

NaturesAid ilukompleks kollageeni, C-vitamiini, tsingi ja B-vitamiinidega hind detsembris 22,88 eurot, püsikliendile 21,28, tavahind 28,60

E-vitamiin on kõige olulisem rasvlahustuv antioksüdant meie organismis, mis kaitseb rakke oksüdatiivse stressi eest ning on vananemisvastase mõjuga, toetades naha, küünte ja juuste tervist. Niisamuti tugevdab E-vitamiin ka immuunsüsteemi ja vereringe normaalset talitlust.
Välispidiselt niisutab E-vitamiiniga rikastatud õli nahka, leevendades päikesepõletust ning venitusarme ja aidates armidel paremini paraneda.

Natures Aid E-vitamiini õli 20,000iu 50 ml hind detsembris 9,04 eurot, püsikliendile 8,41, tavahind 11,30

Viridiani punase päevakübara tinktuur, 50ml hind detsembris 10,79 eurot, püsikliendile 10,04 tavahind 13,49 

Tee on tervislik 

Immuunsüsteemi tugevdav ning organismi jääkainetest puhastav roheline tee maitseb värskendavalt, ergutab vaimu ning parandab seedimist. Samuti on antioksüdantide rohkel rohelisel teel vähi-, põletiku-, viiruste- ja kantserogeensete ainete vastased omadused.

Kevadel korjatud noortest mahlakatest teepõõsa lehtedest valmistatud Sencha tee on eriti puhta maitse ja nõtke aroomiga tee, mille tavapärasest kõrgem antioksüdantide tase aitab neutraliseerida krooniliste põletike põhjustajaks peetavaid vabu radikaale.

Samuti märkimisväärselt kõrge antioksüdantse toimega granaatõunamahl toetab südame tööd ning alandab halba kolesterooli ja vererõhku.

Lebensbaum roheline tee jasmiiniga, 75g hind detsembris 4,52 eurot, püsikliendile 4,20, tavahind 5,65

Lebensbaum roheline tee Sencha, 75g hind detsembris 3,43 eurot, püsikliendile 3,19l, tavahind 4,29

Biona granaatõunamahl 1l hind detsembris 5,52 eurot, püsikliendile 5,13                 tavahind 6,90

 Küünlavalgus ja viiruki hõng loovad lõõgastunud meeleolu ning toovad talvisesse tuppa hubasust.

H&E lavendli ja sandlipuu viirukid hind detsembris 2,56 eurot, püsikliendile 2,38, tavahind 3,20

Kerzenfarm Hahn steariinküünlad 25cm, 4tk hind detsembris 4,24 eurot, püsikliendile 3,94, tavahind 5,30

Vaata siit ka meie teisi jõulukuiseid pakkumisi

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid