/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
13 mai
2015

Kõik on uus maikuus – valikus rohkesti uusi tooteid! Vaata lähemalt ja tule uudistama!

Nüüd tasub kindlasti sammud Biomarketi kaupluste poole seada, sest maikuus on meie valikusse lisandunud mitmeid uusi tooteid ning lähiajal on neid lisandumas veelgi. Vaata lähemalt, mida uut ja põnevat Biomarketist leida võib!

Pagar Võtaksi tatratoodete valik aina täieneb

Pagar Võtaksi ökopagarikoja agarad pagarid teavad, et Eestimaal on palju inimesi, kas soovivad nisujahust küpsetistele vaheldust. Nii täienebki ökoküpsetiste valik aina uute ja maitsvate tatrahõrgutistega. Nüüd küpsetavad pagarid isegi tatrajahust juuretisega leiba. „Kõige leivam gluteenivaba leib!“ kõlavad sellele kiidusõnad Pagar Võtaksi fännide seast. Ökopagarid on lubanud tatratoodete nimekirja lähiajal veelgi täiendada. Nii et tule uudistama! 

Marineeritud Väike-Hauka talu maheküüslauk Põlvamaalt

Põlvamaalt Väike-Hauka talust on jõudnud Biomarketisse käsitööna valmistatud marineeritud maheküüslaugud – mee ja tšillipipra marinaadis ning mahedamaitselises marinaadis. Kasuta neid ehedaid Eestis kasvanud küüslauke suupistena või salatite, liha, kala ja muude toitude maitsestamiseks. 

La Muu kirsijäätis kuulutab suve alanuks

Üllatused ja head maitsed – need iseloomustavad La Muu ökojäätiste sarja. Suve hakul on La Muu jäätisemeistrid hakkama saanud jälle millegi erakordselt maitsvaga – nad on karpidesse pistnud kirsijäätise. Nüüd võib küll suvi tulla, sest hapukalt magus kirsijäätis toob suvisele palavusele mõnusat leevendust. 

Stressivaba veiseliha konserv Saaremaalt Ranna Villast

Ranna Villa Saaremaa mägiveise konserv on valminud puhtast Saaremaal Mustjalas kasvanud Šoti mägiveiste lihast, millele on lisatud ainult maitseaineid. Šoti mägiveiste liha on hästi marmoriseerunud ja tervislik, sisaldades vähe rasva ja kolesterooli ning rohkem rauda ja proteiini kui teised lihaveised. 

Põnevad VerMintsi pastillid, millega võid saada rohkem musi

VerMintsi ökopastillid võid suhu pista süütundeta, sest neist on välja jäetud kogu sünteetiline kraam, mida pastillidest tavaliselt leida võib. Valikus on kuus hingeõhku värskendavat maitset, millele annavad magusa meki mahe roosuhkur, vahtra- ja maniokisiirup. Pastillimeistrid lubavad, et kui sa ei käitu ise peletavalt, siis võib juhtuda, et VerMintsi pastille lutsides õnnestub sul saada rohkem musi. 

Uued kosutavad teesegud Lebensbaumilt

Lebensbaumi teede valikusse lisandus kolm uut põnevat teesegu - kortslehega naistetee, organismi puhastav õli-rõikapuu tee ning punase päevakübara tee. 

Briti armastatud ökoteede sari Clipper nüüd Biomarketis

Biomarketisse on jõudnud Briti armastatuim ökoteede sari Clipper. Puhtad koostisained, mitte ühtegi kunstlikku lisandit, põnevad maitsekooslused ja rõõmsad pakendid – sellepärast Clipperi teedesse armutaksegi. Biomarketis pakume Clipperi sarjast üle 20 tee, lisaks pakume nelja sorti Clipperi kohvi. 

Puuviljadest ja marjadest pungil Lubsi batoonid ja kommid

100% looduslikud ja mahedalt kasvatatud koostisained, lisatud suhkruta, meeta ehk vegan ning õrnalt töödeldud, et säiliks kõik see, mis marjades, pähklites ja viljades väärtuslikku – sellised on Lubsi uued kommid ja puuviljabatoonid. Valikus on nelja sorti kommid ja neli uut toorbatooni. Ampsa maiustusena või sportimise vahepeal, võta kaasa matkale või reisile - energiat saad igal juhul!

Gluteenivabad Generousi käsitööküpsised Belgiast

Väikeses Brüsseli pagaritöökojas käsitsi valminud Generousi gluteenivabade küpsiste sarjas on viis maitset tulvil sorti: Charlotte`i šokolaadiküpsised, Céline`i sidruniga võiküpsised, Sylvia õhukesed ja krõbedad speculoos`i küpsised, Stella šokolaaditükkidega stracciatella teeküpsised ja Victori vanilliga võiküpsised.

Kodused ja värsked Allose Hofgemüse köögiviljamäärded

Allose Hofgemüse taimsed määrded sobivad taimetoitlaste lauale, ent ka neile lihasööjatele, kes soovivad vahelduseks proovida midagi uut. Määrded ei sisalda midagi loomset ning köögivilju on neis rikkalikult – kuni 68 protsenti. Saksa mahetaludes kasvanud köögiviljadest valmistatud määrded maitsevad nii värskelt, justkui oleksid need ise äsja kodus püreestanud. Lihtsalt määri leivale või saiale ja naudi! Biomarketi valikus on kuus maitset erinevateks isudeks.

Maitseküllased Tartexi taimsed pasteedid

Tartexi vastupandamatult maitsvad ja jäljendamatult head taimsed pasteedid on avastamistväärt alternatiiv lihaga toodetele. Pasteedid maitsevad head leival, röstsaial või kreekeritel, sobivad köögiviljaroogade lisandiks ja kastmetesse. Biomarketis pakume Tartexi sarjast üheksat pasteeti karbis ja viit tuubis. Maitsete seas on oliive, pestot, Mehhiko vürtse, seeni ja tomateid, ürte jne.

WeCoffee öko käsitöökohv biolagunevas pakendis

Väike Itaalia kohviröstija WeCoffee pakub käsitöökohvi, mida saab nimetada igas mõttes ökoks ning mille igale aspektile on tähelepanu pööratud. Tooted on pakitud taaskasutatud materjalist biolagunevatesse Biotré pakenditesse. Biomarketi valikus on WeCoffee espressooad ja jahvatatud kohvid.

GSE Vertriebi looduslik vitamiinikompleks silmadele

Saksa looduslike ja mahepõllunduslike toidulisandite tootja GSE Vertrieb taimedest ekstraheeritud vitamiinide sarja lisandus vitamiinikompleks silmadele. Silmavitamiinis on ühendatud mustikaekstrakt ning vitamiinid B1, B2, B3, B5, B6 ja B9, mis on ekstraheeritud guajaavist, basiilikust ja sidrunikoorest.

Eetiliselt valminud auhinnatud Chocolate & Love`i šokolaadid

Chocolate & Love – šokolaad ja armastus – sellise armsa nimega šokolaadide sarja leiab nüüd Biomarketist. Kõik sarja seitse külluslikku maitset on võitnud erinevaid auhindu – tume piimašokolaad kakaonibsidega, tume šokolaad karamelli ja meresoolaga, tumedad šokolaadid kohviga, apelsiniõliga, piparmündiga ning tumedad šokolaadid Panama 80% ja 71% Filthy Rich.

Biodünaamilised küllusliku maitsega Hollala siirupid

Lõuna-Saksamaal Baierimaal biodünaamilises farmis valminud Demeter märgiga ja erakordselt küllusliku maitsega Hollala siirupid on mõnus lisand suvistele kokteilidele. Siirupid sobivad hästi täiustama ka kastmeid ning isegi jogurtit ja müslit. Hollala siirupeid on kolm – aroonia-sidruni, leedriõite ja sidruni.  

Holderhofi siirupid ja limonaadid Šveitsi ürtidest ja õitest

Aromaatsetes Holderhofi siirupites on kasutatud vaid kõige kvaliteetsemaid Šveitsis mahedalt kasvatatud ja käsitsi korjatud ürte ja õisi, mida ei ole siirupite valmistamiseks kuumutatud. Valikus on neli siirupit – Alpi ürdiõite, leedriõite (alloleval fotol), maasika-leedriõite ja mündi. Samast sarjast leiab ka kuus maitseküllast ja värskendavat karastusjooki. Joogid on valminud käsitsi korjatud puuviljadest ja ürtidest tehtud ehtsast mahlast ning sisaldavad vähe suhkrut.   

Värskendavad Whole Earthi karastusjoogid agaavisiirupiga

Whole Earthi mahedate kergelt gaseeritud karastusjookide sarjast leiad suveks kuus mõnusalt jahutavat maitset. Joogid on magustatud agaavisiirupiga ega sisalda mingeid kunstlikke lõhna, maitse- või värvaineid, samuti säilitusaineid. 

Amandini taimsed piimad ja kasutusvalmis puljongid 

Amandini taimsed piimad sobivad kogu perele, kuid on ideaalsed inimestele, keda kimbutavad allergiad - joogid on priid laktoosist ehk piimasuhkrust ja kaseiinist ehk piimavalkudest. Enamik jooke on ka gluteenivabad.  Valikus on mitmed põnevad maitsed - tefijook, speltajook, lõikeheinajook, kakaoga kamutijook, kaltsiumilisandiga kaerajook, riisijook, kakaoga riisijook, banaani ja maasikatega riisijook ja riisikoor. Amandini sarja kuuluvad veel kvaliteetsest toorainest puljongid, mis on valmis kohe kasutamiseks suppide või hautiste valmistamisel. Valikus on juurvilja- ja kanapuljong, orientaalne ja misopuljong. 

Emile Noëli hinnatud terviseõlid toidulisandiks või salatile

Prantsusmaa ühe tuntuima õliveski Emile Noël külmpressitud õlide sarja lisandus kolm erilist õli – mustköömneõli, kurgirohuõli ja kuningakepiõli. Tarvita neid õlisid toidulisandina (1-2 korda päevas 1 tl) või toidus salatikastmena.

Loodusvägi väge täis ökosmuutid

Loodusvägi uued ökosmuutid on esimesed 100 % maheviljadest valmistatud smuutid Eestis – pudelisse läheb ainult pressitud täismahl ning ehe puuviljade ja marjade püree. Valikus on kolme sorti mahesmuutid: maasika-banaani, mango-apelsini-passionvilja ning õuna-mustika-jõhvika smuutid.

Flaska vahvate veepudelite sari saab täiendust

Flaska veepudelite valikusse lisandub kaheksa uue kujundusega pudelit! Flaska põnevad klaaspudelid aitavad muuta veetarbimise lihtsaks ja igapäevaseks. Pudelis on ka pisut võluväge – Saksamaal välja töötatud TPS-tehnoloogia abil on programmeeritud klaaspudeli peamist koostisainet räni, mõjutades sellega positiivselt vee struktuuri. Nii tunneb enamik Flaska kasutajaid, et vesi on pehmema maitsega ning nende organismi veetase endisest parem.

Uusi tooteid lisandub valikusse kogu suve jooksul

Peagi lisanduvad Biomarketi valikusse ka Vivani tervisliku kookosõiesuhkruga magustatud piimašokolaad ja tume šokolaad, riisipiimaga vegan šokolaadide sari iChoc, Fish4Everi kalakonservid, Masmi ökopuuvillast hügieenisidemed ja tampoonid, Quinoa Real sarjast erinevad kinoatooted - punane, must ja tavaline kinoa,  kinoapastad, kinoahelbed, kinoajahu, kinoa- ja riisijook ning -vahvlid. Seega jagub Biomarketis uudistamist kogu suveks! Tule meile külla!

Fotod: Biomarket ja tootjad

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid