/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 veebruar
2018

Kevadväsimuse vastu

Kummaline sõna see "kevadväsimus". Väsimus tekib ju pikast talvest, külmast ilmast, pimedatest päevadest ja otsakorral energiavarudest. Õnneks aitab kevad-, või me meelest pigem talveväsimuse vastu teadmine, et kohe-kohe on uus kevad jälle ukse eest. Kui aga ainult kevadeootusest ei piisa, võib abi saada ka energiast pakatavatest idanditest, toidulisanditest ja lõõgastavatest veenaudingutest. 
Veebruaris pakumegi erinevaid talvetusa tõrjuvaid tooteid viiendiku võrra soodsamalt. 

Idandid kui elujõu allikad 

Kui toidulaual värsket kraami napib ja vitamiinipuudus varmas näpistama, pööra pilk idandite poole. Need väikesed taimealged on tulvil energiat ja elujõudu, pakkudes sulle rikkalikult erinevaid taimseid valke, mineraalaineid, mikroelemente ja vitamiine. sobides kasutamiseks võileiva peal, salatites, suppides ja panniroogades ning miks mitte ka smuutidesse segatuna. 
Idandamine on imelihtne, piisab vaid, kui tead õigeid nõkse ja hoiad kasvulaval silma peal. Idandite tervisele kasulikkusest ning idandamise nippidest loe lähemalt siit. Veebruaris kasuta võimalust soetada Arche ja Bavicchi idandamisnõusid ja valikut erinevaid idandamiseks sobilikke seemneid Bavicchi kaubamärgilt 20% soodsama hinnaga. 

Bavicchi mungoad, lutserniseemned, rukolaseemned ja rediseseemned idandamiseks, 90g hind veebruaris 1,52 eurot, püsikliendile 1,41, tavahind 1,90

Bavicchi Geo idandamisnõu, diam 20,5 cm hind veebruaris 16,8 eurot, püsikliendile 15,62, tavahind 21,00

Arche kasvulava, diam. 18cm hind veebruaris 13,56 eurot, püsikliendile 12,61, tavahind 16,95 

Väetoidud varustavad energiaga 

Lisaks idanditele saab elujõudu ammutada ka väetoitudest, kus kasulike toitainete tihedus eriti võimas on. Väetoidud on erinevad looduslikud toiduained: marjad, puu- ja köögiviljad, ürdid, seened, vetikad, mis tulvil antioksüdantidest, fütotoitainetest, vitamiinidest ja mineraalidest. Veebruaris leiad Biomarketist soodushinnaga mitmeid kasulikke väetoite, aga ära unusta, et ka me kodumaised marjad on isegi külmutatult tulvil kasulikke toitaineid. 

Natures Aid väetoidukompleks (Natures Aid Organic Superfood Complex) koosneb 31 supertoidust ja on rikkalik fütotoitainete ja antioksüdantide allikas, sisaldades olulisel määral erinevaid vitamiine, mineraalaineid, ensüüme ja aminohappeid, mis pärit vetikatest, aed- ja puuviljadest, marjadest, raviseentest ja bioaktiivsetest ensüümidest.

Naturesaid Ultimate Superfoods kompleks, 60 kapslit hind veebruaris 14,32 eurot, püsikliendile 13,32, tavahind 17,90

Amazonase vihmametsades kasvavatelt euterpepalmidelt pärit assaimarjade kõrgest antioksüdantidesisaldusest kõneleb juba nende sügavpunane värv. 20 kilost marjadest saab kilo marjapulbrit, mis tulvil  E-vitamiinist, rauast, magneesiumist, kasulikest rasvhapetest ja 19 aminohappest. Assaimarja pulber aitab ennetada rakukahjustusi, vähendada põletikulisi protsesse,  veresooni lõõgastades ja laiendades hoida südame-veresoonkonna tervist ning hoida naha erksa ja noorena.

Green Origins assaimarja pulber, 75g hind veebruaris 11,03 eurot, püsikliendile 10,26, tavahind 13,79

Hiinast pärit gojimari on sealses rahvameditsiinis juba iidsetest aegadest kasutatud diabeedi ja kõrge vererõhu raviks, meie keelele suupärasema nimetusega harilik taralõng kasvab aga ka kodumaisteski aedades. Rikkaliku C- ja E-vitamiini ja karotenoidide sisalduse poolest tervislikud gojimarjad tugevdavad immuunsüsteemi, toetavad vereloomet, kiirendavad ainevahetust ning tõstavad üldist energiataset.

Horizon goji marjad, 175g hind veebruaris 8,40 eurot, püsikliendile 7,81, tavahind 10,50 

Erakordselt kõrge toiteväärtusega moringa ehk õli-rõikapuu pulber annab energiat ja vastupidavust ning on samas ka rahustava toimega. Imepuuks kutsutud moringa on iidsest ajast tuntud ajurveedilises meditsiinis tänu oma antioksüdantsele, närvisüsteemi tugevdavale ja naha heaolu parandavale toimele. Põhilisteks tegijateks on moringapuu pulbris sisalduvad A- ja E-vitamiin ning riboflaviin.

Naturesaid moringa pulber, 150g hind veebruaris 8,56 eurot, püsikliendile 7,96, tavahind 10,70 

Peruu Andidest pärit tervist tugevdavat ja energiat andvat makat kutsutakse Andide ženšenniks. Seda muguklressi juurest valmistatud pulbrit hinnatakse tänu rohkele kiudainete, mineraalide ja süsivesikute sisaldusele. Maka sisaldab rikkalikult valku, B-grupi vitamiine (B1, B2, B6), kaltsiumit, rauda ja tsinki. Maka tugevdab organismi ning annab vastupidavust ja energiat vaimse ja füüsilise väsimuse korral. See väekas pulber tasakaalustab nii meeste kui naiste hormonaalsüsteemi.

Green Origins maka pulber, 150g hind veebruaris 8,55 eurot, püsikliendile 7,95, tavahind 10,69

Samuti märkimisväärselt kõrge antioksüdantse toimega granaatõunamahl toetab südame tööd ning alandab halba kolesterooli ja vererõhku.

Biona granaatõunamahl 1L hind veebruaris 5,52 eurot, püsikliendile 5,13, tavahind 6,90  

Põhjamaiselt päikesevaeses kliimas kulub täiendav D-vitamiin igaühele ära. See võimas vitamiin hoolitseb ühtviisi nii tervete hammaste kui tugevate luude, immuunsüsteemi ja vaimuvärskuse eest.

Viridiani D-vitamiini tilkade pudelisse on päevalilleõli baasile lisatud samblikest eraldatud D-vitamiin (2000 iu ehk 50ug), seega sobib see erinevalt loomset päritolu D-vitamiini preparaatidest ka taimetoitlastele.

Viridian D-vitamiini tilgad 50 ml hind veebruaris 12,8 eurot, püsikliendile 11,9, tavahind 16,00 

Vesi värskendab ihu, aroomid vaimu

Primavera orgaaniliste eeterlike õlide baasil ning sünteetilistest lisanditest priid saunaõlid sobivad ühtmoodi hästi nii vannivette kui leilikappa. Sidrunheina-seedri saunaõli mõjub meeli ergutavalt, eukalüpti-piparmündiõli hingamisteid avardavalt ning seedermänni-hiigelnulu saunaõli lõõgastavalt ja närve tugevdavalt.

Saunas kasutamiseks lisa 2-5 korgitäit saunaõli liitrile leiliveele ning kasta lõhnastatud leiliveega kerisekive. Vannis kasutamiseks kalla mõned korgitäied kuuma vannivette ning naudi aroomidest külluslikku vanni.  

Primavera saunaõlide proovikomplekt, 3x10ml hind veebruaris 6,36 eurot, püsikliendile 5,91, tavahind 7,95

Primavera saunaõli sidrunhein-seeder, 100ml hind veebruaris 12,68 eurot, püsikliendile 11,79, tavahind 15,85

Primavera saunaõli eukalüpt-piparmünt, 100ml hind veebruaris 12,68 eurot, püsikliendile 11,79, tavahind 15,85

Primavera saunaõli mandariin-mürt, 100ml hind veebruaris 12,68 eurot, püsikliendile 11,79, tavahind 15,85

Meie teised küünlakuised sooduspakkumised leiad siit
Fotod: visualhunt.com
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid