/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 märts
2018

Kevadpuhastus kehale

Kas detoks on moodne sõnakõlks? Vajavad me kehad tõesti lisaks välisele hügieenile ka seespidist küürimist? Kui jah, siis kuidas ometi – seebi ja harjaga või on selleks ka nutikamaid viise? Sinu keha on üks äraütlemata nutikas süsteem, milles igal elundil ja elundkonnal oma ülesanne, jääkainete eemaldamise eest hoolitseb neist õige mitu. Kui aga keha isepuhastumisvõimest ei piisa, võid tuge leida hoolikalt valitud loodustoodetelt. 

Argielus oled Sa pidevalt ümbritsetud erinevate välismõjudega, millega Su keha ühel või teisel viisil kohaneb või neid hoopis tõrjub. Esimesena puutub välismõjudega kokku Sinu nahk, järgmisena limaskestad, mis mõlemad on kaitsebarjääriks sinu tervise ja sind ümbritseva vahel. Linnaliiklusest saastunud õhk, mõtlematud ampsud ja lonksud, kodukeemia, kehahooldustooted ja isegi igapäevane stress jätavad organismi oma jälje. Ka kehale omase, pidevalt toimuva ainevahetuse käigus, kus toidust eraldatakse kasulikud toitaineid, tekib ebavajalikke jääkaineid. 

Terve ja tugev organism tuleb igapäevase ainevahetusprotsessiga, sealhulgas kehavõõraste ainete kahjutustamise ja jääkainete väljutamisega ise väga tublisti toime.  Kui seedetrakt, maks ja neerud töötavad kui kellavärk, ei pea oma pead nende pärast vaevama. Kui aga seedimine sassis või maks ja neerud kurnatud, võib nende tööd väliste vahenditega järele aidata ning pakkuda kehale oma isepuhastumisvõime toetuseks erinevaid looduslikke abivahendeid, mis puhastavad seedetrakti, tugevdavad maksa ja turgutavad neerusid.

Keha puhastamise vajadusest võib märku anda ebameeldiv hingeõhk, seedimisprobleemid, pidev väsimustunne, aga ka vaimse võimekusega seotud mured. Kui stress on kasvanud üle pea, toitumine on kaugel tervislikust, naps või kaks igapäevaseks harjumuseks ning käsi kergelt ravimikarbi kallal käib, võib keha puhastamisest kergema enesetunde saavutamisel abi leida. Kindlasti ei ole puhastamine imevahend, tervise taastamiseks on oluline vahetada kahjulikud harjumused tervislikemate tavade vastu, kuid uue eluviisi sisseseadmisel on sellest abi kindlasti.

Märtsis leiad Biomarketist mitmed keha kevadpuhastust toetavad tooted 15% soodsama hinnaga.

Tõhus immuunsüsteem saab tuge soolebakteritelt, mille tasakaalu võivad aga ühekülgne toitumine, antibiootikumid ja stress ebasoodsas suunas kallutada. Biolatte Original piimhappebakterite kapslikesed aitavad taastada soolestiku tervisliku mikrofloora.

Biolatte Original 110 kapslit/55g märtsis 24,65 eurot, püsikliendile 22,92, tavahind 29,00 

Kiudaineterohke Biolatte Havitall pulber aitab aga parandada soolestiku tegevust ja puhastada jämesoolt. Pulbris sisalduvad psülliumi kestad lisavad soolestikus osmootilist rõhku, mis aitab pulbrile lisatud piimhappebakteritel kiiremini paljuneda ning C-vitamiinil paremini imenduda. Pulber aitab alandada kolesteroolitaset ning pärssida pärmiseent. 
Sama töö teeb ära ka Ecosh Life psülliumikestade ja kiudainete kompleks, mis pakub soolestiku kasulikele bakteritele toitaineid ning puhastab seedimist.

Biolatte Havitall pulbrina, 250g märtsis 24,31 eurot, püsikliendile 22,61, tavahind 28,60

Ecosh Life Detox 260g märtsis 18,70 eurot, püsikliendile 17,39, tavahind 22,00 

Väekad vetikad klorella ja spirulina toetavad samuti organismi puhastusfunktsioone, aidates tasakaalustada organismi pH taset, toetades immuun- ja närvisüsteemi, vähendades väsimust ja kurnatust ning suurendades energiat ja elujõudu. Rikkalikku looduslike toitaineid sisaldavad vetikad on head B12 vitamiini ja raua allikad, pakkudes kehale ka rohkelt taimset valku. Vetikates sisalduv klorofüll puhastab verd, aidates väljutada saaste- ja mürkaineid ning vabaneda haigusetekitajatest, viirustest ja pärmiseenest.  

Klorella pulber, 150g märtsis 11,93 eurot, püsikliendile 11,09, tavahind 14,03
Klorella ja spirulina tabletid, 180 tbl märtsis 8,62 eurot, püsikliendile 8,02, tavahind 10,14 

Maksa kaitsva ja maksarakkude taastumist toetava toimega maarjaohakas aitab eemaldada maksast toksiine, soodustab seedimist ning organismi puhastumist. Ajurveedilises meditsiinis iidsetest aegadest tutntud aaloemahl rahustab seedimist, mõjub hästi maksa tööle ning korrastab soolestiku tööd.

Viridiani maarjaohaka kapslid, 30 tk märtsis 9,65 eurot, püsikliendile 8,97, tavahind 11,35
Aaloemahl 99,8%, 1L märtsis 11,86 eurot, püsikliendile 11,03, tavahind 13,95 

Samuti ajurveedilises meditsiinis hästi tuntud Triphalas on ühendatud kolme vilja – amalaki õislehiku, siiami terminaalia ja tinditerminaalia tervistav toime, mis üheskoos organismi kosutavad, seedimist soodustavad ning maksa puhastavad. Neemipuu kompleks mõjub puhastavalt aga nii seedimisele kui verele ning sobib kasutamiseks naha ja soolestiku põletike ja soolestiku bakteriaalse tasakaalutuse korral.

Triphala plus, 60kps märtsis 22,02 eurot, püsikliendile 20,47, tavahind 25,90
Wholistic Neem, 30kps märtsis 22,02 eurot, püsikliendile 20,47, tavahind 25,90 

Lisaks erinevatele loodusapteegi toodetele aitavad organismil oma puhastustööd läbi viia ka mitmed taimeteed, seedimist ergutab ning veresuhkru kõikumist stabiliseerib aga enne söögikorda joodud lahja õunaäädikajook.  

Biona filtreerimata siidriäädikas, 500ml märtsis 2,99 eurot, püsikliendile 2,78, tavahind 3,52
Clipperi võililletee, 20 tk märtsis 2,13 eurot, püsikliendile 1,98, tavahind 2,50
Clipperi puhastav tee, 20 tk märtsis 2,72 eurot, püsikliendile 2,53, tavahind 3,20
Energia talu organismi puhastav tee 20g märtsis 2,12 eurot, püsikliendile 1,97, tavahind 2,49

Kindlasti aitavad organismil oma tööd teha lihtsad elustiilimuudatused. Too oma argipäeva tasahilju mõni uus harjumus ja näe, kuidas sellest su tervisele tulu tõuseb. 

  • Joo rohkem vett, see aitab jääkained kehast välja uhtuda
  • Vähenda kohvijoomist või vaheta kohv täelikult taimeteede vastu.
  • Anna alkoholile pikk puhkus. Sa suudad küll.
  • Eelista kalatoite liharoogadele ja kui võimalik, loobu puhastumise ajaks üldse loomsest toidust.
  • Too kööki köögiviljad – mida rohkem ja mida erinevamaid, seda tervislikum.
  • Tee tutvust kasulike kaunviljadega. Oad, läätsed ja herned pakuvad võrratuid võimalusi.
  • Saa sõbraks pähklitega, need varustavad sind kasulike ravshapetega.
  • Eelista intensiivpõllumajanduse toodangule mahedalt kasvanud kraami.
  • Liigu terviseks. Jaluta, jookse, suusata, uju, võimle – leia endale sobiv viis!
  • Võta sauna ja higista jääkained naha kaudu välja.  
  • Mediteeri. Kui see sulle võõras tundub, leia vaikne hetk ja püüa mõneks minutiks pea mõtetest vabastada.
Meie teised märtsikuised sooduspakkumised leiad siit. 

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid