/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
14 veebruar
2014

Kaubamaja Biomarket kutsub kohvile, smuutile ja lassile

Kaubamaja Biomarketi kaasaostuleti valikusse lisandus maitsvate ökokohvi ja smuutide kõrvale uus jook – mangolassi kardemoniga. 
Lassi on populaarne indiapärane jogurti- või piimajook. Meie mangolassi sisaldab nii toorpiima kui jogurtit. Mõnusalt mangoseks muudab joogi mangopüree. Magusa nüansi lisab lassile agaavisiirup ning veidike vürtsi annab kardemon.

Mangod sisaldavad rohkesti A-, B- ja C-vitamiine. Koos piima ja jogurtiga saab neist toitev jook, mis annab energiat tundideks. Kardemon hävitab bakterid ja teeb kõhule head.

Iga päev lõunaks  saabuvad kaasaostuleti riiulitele ökopagarikoja Pagar Võtaks! värsked küpsetised. Ka sellesse valikusse on lisandunud üht-teist uut – quiche peediga, lahtised kaneeliküpsised speltajahust, tatrakuklid vahukoorega, maitsvad desserdid, näiteks tatraküpsise-kohupiima dessert jne. 

Endiselt ja usinalt suristab kaasaostuletis kohvimasin teha ökokohvi ning smuutimasin teha banaani-maapähkli ja banaani-kookose smuutit. Kaasa saad osta ka värvilisi vitamiinipomme - värskelt pressitud mahlu. Tule külla!
Foto: Biomarket
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid