/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
05 detsember
2013

Kaitsvad abilised talveks huultele ja kätele

Talvine külm ja kuiv aeg on paras katsumus kätele ja huultele, muutes need kuivaks ja karedaks. Dr. Hauschka huulepalsam, hooldav huulepulk ja kätekreem muudavad ka karedaimad käed ja huuled taas pehmeks ja siidiseks. 
Intensiivselt hooldava Dr. Hauschka huulepalsamiga (fotol) saavad lõhenenud, kuivad ja narmendavad huuled jälle pehmeks ja siledaks. Taimsete vahade taastav jõud aitab ka katkiste huulte, huuleümbruse haavakeste ja kortsukeste korral. Palsam kaitseb tõhusalt äärmuslike ilmaolude eest (hind 8,90 €).

Mugavas pakendis hooldav huulepulk sobib taskusse pistmiseks igale pereliikmele. Kvaliteetsed taimevahad ja hinnalised taimeõlid hooldavad ja kaitsevad õrna huulenahka (hind 7,50 €).

Kaitsev, hooldav ja taastav kätekreem turgutab karedat käenahka hinnaliste taimeõlide ja valitud taimetõmmistega. Kreem niisutab, muudab naha taas pehmeks, parandab ka vereringet ning tervendab kahjustatud nahka. Iseäranis hästi sobib kätekreem kuivale, lõhenenud ja tundlikule käenahale. Imendub kiiresti, ei jäta käsi rasvaseks ning muudab naha taas siidiseks (50 g 12,40 €).


Foto: Dr. Hauschka
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid