/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 jaanuar
2019

Hoolitse oma hammaste ja seedimise eest

Säravad hambad kaunistavad iga naeratust, kuid nende ilu ja tugevus sõltub kogu keha tervisest, heast keskkonnast ning ka hammaste enda puhtusest.  Hea tervis algab aga kõhust.  Juba Vana-Kreeka arst, arstiteaduse ja kutse-eetika rajaja Hippokrates ütles: „Kõik haigused algavad kõhust!“. Ka traditsioonilise India tervisesüsteemi ajurveda järgi on meie ilu, energia ja hea tervise aluseks korralikult töötav seedimine ning haiguste põhjuseid tasub otsida just kehvasti toimivast seedesüsteemist.


Soolestiku mikrofloora korda 

Soolestik on elundite seas see must lammas, millest rääkimine tekitab inimestes ebamugavust. Aga puhas valehäbi, sest nagu on selgunud ka viimase kümnendi teadusuuringutest, on ülekaal, tundeelu, allergiad ja paljud haigused sageli seotud just soolestiku mikrofloora tasakaalu häiretega.  

Biolatte Boulardii aitab tugevdada ja parandada soolestiku limaskesta, aitab takistada patogeenide verre sattumist ja loob soodsa pinnase mikroorganismidele (nt piimhappebakterid). 

Natures Aid PRO-30 Max on tugevatoimeline igapäevaseks manustamiseks mõeldud probiootikum, mis sisaldab suures koguses heatoimelisi piimhappebaktereid. Iga kapsel sisaldab 30 miljardit mikroorganismi, mis pärit kaheksalt erinevalt põhjalikult uuritud bakteritüvelt, sh neljalt Lactobacilluse tüvelt. Toode sobib veganitele ja vegetariaanidele.  

Leia kampaanias olevad probiootikumid üles ka
e-poest, kuid pea meeles, et  poest ostes lisandub soodushinnale ka kliendikaardisoodustus.   

Kui soolestiku mikrofloora on korda seatud, tuleb üle vaadata ka hammaste enda puhtus ja toetamine.  SIIT leiad ka 11 sammu, kuidas hambaid tervena hoida.
Kas tead, et hügieenilistel kaalutlustel peaks hambaharja vahetama iga 3-4 kuu järel? Küllap oled nutikas ja ei viska kasutatud hambaharja kohe ära, leides sellele kodustes töödes rakendust, aga siiski – milleks toota juurde plastikust prahti, kui saab valida ka bambusest valmistatud biolaguneva hambaharja.   

Eriti kiftid näevad välja aga Radius hambaharjad, mille harjamisotsik on vahetatav ja käepide on tehtud taaskastutatud puidust, paberist või rahast. Radiuse hambaharjad on koos lisa harjamisotsikuga, seega saad pool aastat muretult hambaid pesta. 


Hambapasta valik poelettidel võib mõnikord isegi pea pöörlema ajada. Kuid siiski ei sobi kõik hambapastad igale inimesele. Paljude inimeste hambad on ääretult tundlikud, teistel jälle esineb tihti igemepõletikku, mõnel jälle on hambaemail väga nõrk. Sageli sisaldavad tavapoes müüdavad hambapastad aga päris mõnusas koguses keemiat ja sünteetilisi magusaineid.

Sellel kuul kampaanias olevad looduslikud hambapastad ja hambaharjad leiad

FreshGo e-poest, et saaksid need endale kohe mugavalt koju tellida.   


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid