/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
19 november
2014

Hellita nägu, käsi ja jalgu Dr. Hauschka komplektidega

Dr. Hauschka tutvustab piiratud koguses müügile saabunud kolme ainulaadset intensiivhooldustoodete komplekti koduseks nahka ja meeli hellitavaks näo ilurituaaliks ning toredat komplekti käte ja jalgade tõhusaks hellitamiseks. 
Maskikomplektides on olemas kõik näo poputamiseks vajalik – nii tooted kui ka vahendid ehk auruvanni kontsentraat ja puhastav savimask näo sügavpuhastuseks, toitev ja hooldav kreemjas mask, portselankausike puhastava savimaski segamiseks ja pintsel maskide näolekandmiseks.

Saadaval on kolm komplekti – taastav, pinguldav ja rahustav: 

  • Taastav ilurituaali komplekt – värskendab ja silub. Komplektis olev taastav mask annab nahale ühtlase jume, värskuse ja tasakaalu. Ilutoonik kurgirohust, küdooniast, koldrohust ja kummelist utsitab nahatalitluse tegusamalt tööle ning nahka niiskust hoidma. Väärtuslikud jojoobi-, aprikoosi- ja nisuiduõlid klaaristavad. Sobib normaalsele, ebapuhtale, suurte pooridega, armilisele, päikesest kahjustatud ja kuperoossele nahale. Hind 20.50.
  • Rahustav ilurituaali komplekt – tasakaalustab ja lõõgastab. Komplektis olev rahustav mask toob nahale lõõgastust ning annab talle tagasi kaotsiläinud tasakaalu. Ilukokteil kortslehest, kurgirohust, tatrast ja vägiheinast rahustab ja tugevdab. Külluslikud taimeõlid, värske küdooniaseemnete tõmmis ja hinnaline nõiapuuvesi aitavad nahal säilitada niiskust. Sobib tundlikule, ärritunud, stressis, punetama kippuvale ja põletikulisele nahale. Hind 20.50. 
  • Pinguldav ilukomplekt – uuendab ja trimmib. Komplektis olev pinguldav mask poputab, silendab ja elavdab tõhusalt niiskusvaest nahka, mille uuenemisvõime, toonus ja elastsus on nõrgenenud. Ilueliksiir roosist, alteest ja aaskannikesest annab nahale uuenemiseks jaksu. Sametised mangovõi ja roosivaha ning rikkalikud taimeõlid hellitavad ja toidavad. Sobib küpsele, vähese niiskussisaldusega elastsut kaotavale nahale. Hind 22.50.

Käte ja jalgade hellitamise võluvas komplektis on Dr. Hauschka logoga kosmeetikakott + paljude lemmik, pehmendav, kaitsev ja taastav kätekreem (30 ml) + kasutamiseks ülimugav, küüsi ja küünenahkasid tugevdav ja pehmendav neemipuu küünepliiats (4 ml) + igasse hetke sobiv, nahka värskendav, toitev ja elavdav naistepuna jalakreem (30 ml). Komplekt maksab 22.90.


Fotod: Dr. Hauschka

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid