/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
04 jaanuar
2018

Heade harjumuste ABC 

Hea elu ei ole raketiteadus, tervislikud harjumused on tegelikult imelihtsad ja jõukohased igaühele, tarvis vaid need meelde tuletada ja oma argiellu sobitada. Biomarketi blogisse on aegade jooksul palju häid nõuandeid kogunenud, ehk kulub siit miski ka sulle uue aasta hakul marjaks ära. 
Söö hommikust!
Mis iganes sind ka ei isutaks, olgu see siis puder, võileib, munaroog või smuuti - hommikusöök on igal juhul terve ja toimeka päeva alustala. Hommikusöögi olulisusest saad lähemalt lugeda siit ja talvised smuutiretseptid leiad siit. 

Võta lõunasöök tööle kaasa! 
Kui valmistad endale õhtusööki, tee seda veidi rohkem ning paki üks ports järgmiseks päevaks tööle kaasa. Veel parem, pane teine ports kaasa oma kaaslasele. Armastus käib, teadagi, kõhu kaudu :-) 
Lõunasööki tööle kaasa võttes tagad endale täisväärtusliku toidukorra, sest ise tehtud toidu puhul tead täpselt, mida see sisaldab. Tahad täisväärtuslikust ja tasakaalustatud toitumisest rohkem teada ning tervislikke ja maitsvaid roogasid valmistama õppida? Tule Biomarketisse tervisliku toitumise koolitusele! 

Tee oma tarbimisharjumustes inventuur!
Tark ja teadlik tarbimine annab rõõmsa meele ja hingerahu, palju väikesi muudatusi viivad suurte muutusteni. Kuidas oma igapäevased tarbimisharjumused keskkonnale ja rahakotile säästlikumaks muuta, loe edasi siit. 

Liigu ja liiguta! 
Kui tunned, et su keha on tönts ja vaim tusane, aitab vähenegi liigutamine palju muuta. Füüsilisest aktiivsusest tingitud vereringe elavnemine toob kudedesse täiendavat hapnikku, muutes erksamaks nii aju kui ihu. Leia endale meelepärane tegevus, olgu see siis reibas  või rahustav grupitreening, sörkjooks, jalutamine või hommikused venitusharjutused ning pea meeles, et iga liigutus on parem kui liikumatus, kõige enam kasu saad aga regulaarsest jõukohasest liikumisharjumusest. Kui tervisesport on sinu jaoks teema, leiad häid toitumis- ja tervisenõudandeid siit

Maga rahulikult! 
Kvaliteetse ööune olulisust on raske alahinnata. Ajal, mil sina sügavat und naudid, laeb su keha end uue energiaga, parandades ja kohendades oma funktsioone ja võimekust. Juba paar magamata unega ööd räsib nii sinu vaimset kui füüsilist võimekust. Kuidas saavutada rahulik uni, saad teada siit. 

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid