/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
05 detsember
2016

Gripihooajale vapralt vastu

Vanarahva tarkus ütleb, et parem karta kui kahetseda, Biomarketi Loodusapteek lisab: parem ennetada kui ravida. Külmetused ja viirushaigused käivad talvega ikka kokku kui sukk ja saabas, seepärast tasub juba ennetavalt tegeleda oma immuunsüsteemi tugevdamisega, kui aga haigus käes, siis tohterdada end võimalusel looduslike vahenditega.

Terve inimese hõlma ei tohiks haigus hakata, stressist ja ebapiisavast toitumisest kurnatud immuunsüsteemi ukse taha võtavad aga end reipalt rivvi erinevad tõved. Nii peakski organismi vastupanuvõimega tegelema aastaringselt. Värske, hooajalise ja kohaliku toidukraami eelistamine, suvepäike ja suplused, jalutuskäigud iga ilmaga, mõõdukas sportimine, tubade tuulutamine ja käte pesemine on tervise elementaarsed alustalad. Siiski tasub sügise saabudes ja talve süvenedes tervislikke eluviise täiendavalt toetada looduslike vahenditega, mis tugevdavad immuunsüsteemi ning organismi üldist vastupanuvõimet. Nii vähendad riski haigestuda, kui aga siiski tõvest pääsu pole, aitavad needsamad vahendid sul kergemini põdeda ning kiiremini terveneda.

Greipfruudiseemne ekstrakt on looduslike bioflavonoidide poolest rikas toidulisand, mis aitab tugevdada immuunsüsteemi ning organismi üldist vastupanuvõimet nii külmetushaiguste perioodil kui pikaajalise stressi ajal, niisamuti kaitseb see ka reisil ettetulevate nakkuste eest. Mahegreipfruutide seemnetest pärit ekstrakti flavonoidid osalevad sarnaselt vitamiinidele paljudes ainevahetusprotsessides. Ekstrakti võib tarvitada juhul, kui igapäevane toitumine ei ole piisavalt tervislik, käsil on stressirohke periood või ees ootamas viiruste hooaeg ja rahvarohked üritused.
GSE greipfruudiseemne-ekstrakt glütseriiniga hind 50ml 22.25, 100 ml 35.50 eur


Punane päevakübar
on õistaim, mille immuunsüsteemi ja organismi vastupanuvõimet tugevdavad omadused rahvaravis juba aastasadu tuntud. Gripiperioodil aitab igapäevaselt tarbitav punase päevakübara tinktuur vältida nakatumist, haigestumise korral aitab leevendada haigusnähte ja kiirendada paranemist. Tinktuurist on abi ka kuseteede põletike korral, välispidiselt sobib see aga haavade desinfitseerimiseks ning lahusena kurgu kuristamiseks. 

Frantsila taimetalu punase päevakübara tinktuur on valminud Soomes mahedalt kasvanud taimede värsketest ja kuivatatud ürtidest ja juurtest, mida on ekstraheeritud neljal korral, tagamaks maksimaalset toimeainete sisaldust.
Frantsila punase päevakübara tinktuur 100 ml hind 19.60 eur
A.Vogel punase päevakübara tinktuur 45 ml 8.75 eur
A.Vogel punase päevakübara tinktuuri tabletid 12 tk 6.75 eur

Ajurveedilise meditsiini varaaidast pärit chywanaprash on toitaineterikas toidulisand kogu perele, mis annab energiat nii kehale kui mõistusele ning tugevdab nii immuunsust kui vitaalsust. Ajurveeda traditsioonilise retsepti järgi meest, amalaki õislehikust ja kardemonist valmistatud segu sobib tarvitamiseks talvel, toetades organismi haigustest paranemise ja stressi perioodil. 

Pukka Chywanaprash 250 ml hind 20.60 eur

Beetaglükaani kompleks C-, D-vitamiini ja tsingiga toetab immuunsüsteemi normaalset funktsioneerimist ning tõstab organismi vastupanuvõimet külmetushaiguste hooajal, immuunsuse nõrgenemise ning mentaalse ja füüsilise stressi korral. Kompleksis sisalduv pärmist pärinev beetaglükaan sarnaneb taimedes esinevale beetaglükaanile ning samblikest ammutatud D-vitamiin, C-vitamiin ja tsink on vältimatud immuunsüsteemi toetavad ained.
Viridian beetaglükaan 30 kapslit hind 24.60 eur

Šiitaket kui üht maailma enim tarbitavat seent peetakse üsna õigustatult seente kuningaks. Tänu rikkalikule kaltsiumi, kaaliumi ning tsingi sisaldusele stimuleerib šiitake seen organismi ülesehitavaid ja vastupanuvõimet tõstvaid jõudusid. Šiitake ekstrakti soovitatakse külmetuse ja gripi puhul ning paljude teiste tervisehädade korral immuunsüsteemi toetuseks.
Pilze Wohlrab Shiitake ekstrakt 60 kapslit hind 28.00 eur

Ole terve, loomulikult! 

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid