/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
15 aprill
2014

Dr. Hauschkal uus veebileht ja iluraamat

Ilmavalgust on näinud Dr. Hauschka looduskosmeetika brändi uus, põnevast ja kasulikust materjalist pungil veebileht. Biomarketi kauplustest saad tasuta kaasa võtta ka Dr. Hauschka värske ja põhjaliku iluraamatu.
Uuelt veebilehelt leiad lugemiseks hulganisti huvitavat ja kasulikku:
  • Tooted leiad kätte hõlpsalt ja ka silmale on need arvutiekraanil kenad vaadata. 
  • Hooldusrituaalide lingile klikkides saad vaadata pilte ja filmikesi ning lugeda nii selle kohta, kuidas oma naha eest kõige õigemini hoolt kanda, määrata naha seisundit, jumestada end nii päevaks kui õhtuks, kui ka selle kohta, mis on Dr. Hauschka salongihoolitsused ja näotreening. 
  • Teadmiste varamu peidab tarkusi koostisainete, ravimtaimede, loodusliku mahekosmeetika, teadusuuringute, arendustegevuse ja tootmise kohta. 
  • Veel on lehel kuhjaga lugemist Dr. Hauschka loojatest, loomisloost, inimese elu mõjutavatest rütmidest, Dr. Hauschka valmistajatehase WALA patrneritest maailmas, auhindadest ja paljust-paljust muust.
Külasta uut veebilehte ja ammuta infot aadressil www.drhauschka.ee

Ilmunud on ka Dr. Hauschka iluraamatu 2014. aasta väljaanne. 146 lehekülge jutustavad muuhulgas Dr. Hauschka sünniloost ja loojatest, toodetest ja nende koostises olevatest taimedest, nahahoolduse põhimõtetest ja meiginippidest.

Raamatus jõuab lugejateni intervjuu sarja ühe looja Elisabeth Sigmundi ning lõhnameistri Jörg Zimmermanniga. Pikemat tutvustamist leiab ülikuiva ja dermatiidiga kimpus naha hooldamine spetsiaalse lõhnavaba Med-sarjaga. Veel leiab raamatust soovitusi noortele emadele ja beebidele. Põhjaliku iluraamatu saad tasuta kaasa võtta kõikidest Biomarketi kauplustest.


Foto: Dr. Hauschka
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid