/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
04 aprill
2017

Dr. Hauschka näohoolduse kampaania, huulepulgapäevad ja töötoad

Kui sina magad, algab nahale tähtsaim aeg taastumiseks ja uuenemiseks. Õlivaba õhtune hooldus toetab naha öised toimetamisi, et hommikul ärgates oleks jume särav. Aprill toob Biomarketitesse Dr. Hauschka õlivaba õhtust näohooldust tutvustava kampaania koos kingitusega. Kaubamaja Biomarketis toimuvad värviküllased huulepulgapäevad – kasuta võimalust küsida jumestaja soovitusi ja leia laiast tootevalikust oma lemmik. Kõik huvilised on oodatud Tallinnas toimuvatesse näovõimlemise ja jumestamise töötubadesse. 
Dr. Hauschka näohoolduse kampaania

Kui sina magad, algab nahale tähtsaim aeg taastumiseks ja uuenemiseks. Dr. Hauschka õlivaba õhtune hooldus toetab naha öiseid toimetamisi ja laseb tal vabalt hingata. Et nahk näeks hommikul ärgates välja värske, energiast pakatav ja täis elujõudu, pea meeles nägu õhtuti puhastada, toniseerida ja õlivaba seerumi abil elavdada. Kerge koostisega ja kiiresti imenduv Dr. Hauschka ööseerum sobib kõikidele nahaseisunditele. Meelipaitavalt lõhnav segu õunapuuõiest ja õunast toetab naha öist rütmi ja on talle kaasalseks terve öö. Nõiapuutõmmis annab nahale täiendavat turgutust ja kingib talle hommikuks värske sära.
Alates 10. aprillist on Biomarketite riiulitel piiratud koguses kampaaniapakendid, milles on puhastuspiima, puhastuskreemi, üldise ja klaaristava näotooniku kaaslaseks ööseerumi tasuta väikepakend (2,5 ml).


Aprill on Kaubamaja Biomarketis huulepulgakuu

Dr. Hauschka uus meigisari rõõmustab laia värvi- ja tootevalikuga, eriti huuletoodete osas. Mis veelgi parem, tänu mineraalsetele värvipigmentidele sulanduvad huulevärvid su oma loomuliku huulepunaga, luues isikupäraseid värvinüansse. Luba endale värskendavat vaheldust – roosa, erkroosa, marjane, punane, pruun ja aprikoos – nendest värviperedest leiab sobiva igaüks. Esitlustel jagavad meie konsultandid ja jumestajad soovitusi värvitoonide valikuks ja värvivad soovijatel huuli. Esitlusaegadel on kõik Dr. Hauschka värvilised huulepulgad ja –läiked -15% (lisandub püsikliendi soodustus).

L 08.04. kl 11.30-14.30 Margit Järva
K 12.04. kl 16-19 Sirli Drenkhan-Haavisto
N 13.04. kl 16-19 Kristi Melts
E 17.04. kl 16-19 Sirli Drenkhan-Haavisto
K 19.04. kl 16-19 Lee Rajando
R 21.04. kl 16-19 Riina Riistop
E 24.04. kl 16-19 Lee Rajando
K 26.04. kl 16-19 Sirli Drenkhan-Haavisto
R 28.04. kl 15.30-19.30 Margit Järva

Dr. Hauschka töötoad: Nägu trenniga trimmi!

Lõbus ja tõhus trenn, särav ja nooruslik nägu hoolimata vanusest – liiga hea, et olla tõsi? Toonuses, jumekas ja tervisest pakatav pale on kättesaadav kõigile, sest korrapärane treening parandab näolihaste toonust ja nahatalitlust. Töötoas räägime nahatalitlusest ja näo lihaskonna ülesannetest, treenime näolihaseid ja teeme läbi näohooldusrituaali koos toitva maskiga.

Juhendaja: Dr. Hauschka kosmeetik ja näolihaste treener Margit Järva.
Aeg ja koht: 19.04. kell 18–20.30 Tallinnas Biomarketi koolitusruumis Kalamajas (Noblessneri kvartal, Peetri 11 ).
Osavõtutasu: 25 eurot. Osavõtjatele kingituseks komplekt Dr. Hauschka toodetega.
Töötubadesse registreerumine: ilu@drhauschka.ee


Jumestamise töötuba

Milline huulevärv mulle sobib? Kuidas tõmmata lainerijoont? Kuhu täpselt põsepuna kanda? Dr. Hauschka rahvusvahelise jumestuskunstniku Karim Sattari käe all kogemusi kogunud kosmeetik-jumestaja Margit Järva räägib kergest päeva- ja väljendusrikkast õhtumeigist, abiks meie uus värvideküllane meigisari. Väikeses rühmas toimuvas töötoas saavad kõik osalejad võimaluse nipid juhendaja abiga ka oma näol järele proovida nagu ka vastused oma iluküsimustele.

Juhendaja: Dr. Hauschka kosmeetik ja jumestaja, Margit Järva.
Aeg ja koht: K 26.04. kell 18–20 Biomarketi koolitusruumis Kalamajas (Noblessneri kvartal, Peetri 11).
Osavõtutasu: 25 eurot. Osavõtjatele on kingituseks komplekt Dr. Hauschka toodetega kingitus. Kohapeal on soodushinnaga müügil valik uue meigisarja toodetest.
Töötubadesse registreerumine: ilu@drhauschka.ee

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid